Ева Геoргиева

Всеки разговор е по-приятен на чаша хубаво вино. Аз съм Ева и обичам срещите с нови и интересни хора. Исках да създам пространство, в което интимната обстановка, красивите гледки и, разбира се - виното - ще ви пренесат в дълбокия душевен свят на някои от най-обичаните и най-коментираните популярни личноти у нас.

Гери Турийска ексклузивно за Wine Talks: Много е модерно да се борим за нещо, а да не вярваме в него

10 март 2023 | 16:23
4655
0

Осмият епизод на Wine Talks е вече тук!

Днес на гости ми е една колоритна, усмихната, интелигентна и изключително дейна жена - Гери Турийска. Добре позната като създателя на "Пощенска кутия за приказки", тя е изцяло завършен артист. Още от дете се занимава с музика и писане, а кипящата ѝ креативна енергия я съпътства през целия ѝ живот. 

Любовта ѝ към изкуството се превръща и в нейна професия, а както самата тя казва, никога не е имала усещането, че работата ѝ тежи. 

В инервюто обсъдихме книгоиздаването, кутията, музиката, семейството, интересните предстоящи събития и излизането на най-новата книга "Виж сега, моето момиче", в която има автори като Ваня Щерева, Саня Армутлиева, Мила Роберт и още много други, вдъхновяващи жени. 

Гледайте тук: