Ева Геoргиева

Всеки разговор е по-приятен на чаша хубаво вино. Аз съм Ева и обичам срещите с нови и интересни хора. Исках да създам пространство, в което интимната обстановка, красивите гледки и, разбира се - виното - ще ви пренесат в дълбокия душевен свят на някои от най-обичаните и най-коментираните популярни личноти у нас.

Тази седмица в Wine Talks: Хюман дизайн - шифърът, който разкрива най-дълбоките ви тайни

19 март 2023 | 08:18
13251
0

Днес в предаването ви срещам с един много специален гост - Лили Маркова.

През последните няколко години тя посвещава голяма част от своето време и енергия на голямата си страст - хюман дизайн - наука за диференциацията, която описва към какво сме предразположени в този живот и как да го живеем максимално автентично. 

"Настъпва момент, в който човечеството ни е готово да се обърне към истинската си същност и идентичност. Хюман дизайн е само един от многото способи, чрез които всеки от нас може да ускори този толкова красив и благодатен път" - казва Лили. 

По време на нашия разговор, тя ми разказа как се е запознала с тази наука, какво точно представлява тя, как помага на хората да открият себе си и какви събития предстоят в близките няколко месеца. Повече информация можете да намерите в сайта й - 4humandesign.com

Целият епизод вижте тук: