Любовта не обича нищо старо. Тя иска да ѝ е чисто, светло и красиво. И какво още?

Почистете спалнята. Ако стаята е прекалено разхвърляна, потоците на енергията ще бъдат слаби и бавни. Затова трябва да подредите всичко, за да позволите на енергията да обикаля безпрепятствено, за да донесе хубави неща в любовния ви живот. Щом приключите с почистването, използвайте звънец или пляскайте с ръце, за да елиминирате зациклалата енергия и да освободите място за нова.


Освободете малко място. Разчистете чекмеджетата и шкафовете. Изхвърлете всичко ненужно, старо, скъсано. Когато го направите, новият човек ще може да влезе безпроблемно.

Използвайте фън шуй силата на патиците мандарин. Ако искате любовен живот, пълен с късмет, красив брак и позитивна енергия в романтичните си отношения, поставете фигурки на тези патици в югозападната част от спалнята.

Не пазете вещи, които ви напомнят за старите ви връзки. Спомените са хубаво нещо, но когато са хубави. А когато са от връзки, които са разбили сърцето ви, трябва да отидат в кошчето.



Изхвърлете всичко негативно. Картини, сувенири и снимките, които ви носят негативна енергия и спомени, създават напрежение в ума и в дома ви. На тяхно място поставете положителни, позитивни изображения, които ви изпълват с радост.

Отворете се за любовта. Уверете се, че входната ви врата, както и тази на спалнята, могат да бъдат отворени лесно, без да скърцат или да се задръстват от неща, които стоят зад тях. Така ще позволите на енергията да тече и да насити любовния ви живот.

Освободете пътя за Чи енергията. Вървете бавно от входната си врата до спалнята, представяйки си, че сте река от Чи енергия. Проследете пътя с очите си и наблюдавайте всеки обект или мебел, които могат да попречат на свободното течение на Чи енергия и го отстранете. Уверете се, че осветителните тела по пътя функционират и няма тъмни ъгълчета.

Преместете леглото. Добре е и от двете му страни да има разстояние до стената. Идеалната позиция за леглото е срещу вратата, но не директно. Ако не можете да виждате вратата, докато седите на леглото, поставете огледало..


Не тренирайте в спалнята. Не тренирайте и не дръжте спортно оборудване в спалнята. Усилията, които полагате по време на тренировки, ще се прехвърлят и в любовния ви живот. А вие не искате това, нали?

Направете намеренията си ясни. Направете колаж със снимки, които изобразяват идеята ви за романтика и хармония. Поставете го на място, на което можете да го виждате всеки ден. Ако ве„че си имате човек до себе си, нека той ви помогне с колажа – това ще покаже намерението ви да изградите ярко щастливо бъдеще заедно.