Автор
Woman.bg

10 признака, че домът ви страда от нечиста енергия

Случвало ли ви се е да се приберете вкъщи и изведнъж да ви налегне тежка умора? Или докато се намирате зад стените на дома си, да изпитвате постоянно чувство на тревога или необяснимо лошо настроение. Това са само част от сигурните признаци, че домът ви е обсебен от отрицателна енергия. Ето и други, които ще ви подскажат, че е време да вземете мерки:

1. Забелязвате хлебарки и други насекоми


В дома ви са плъзнали хлебарки – ужасът за всяко семейство. Със сигурност това е знак, че не поддържате добра хигиена в дома си и това от своя страна е привлякло нежеланите гадинки в него. Възможно е нахлуването им в дома ви да се дължи и на факта, че някой от съседите ви е пръскал срещу тях и така неволно ги е насочил към вас.

2. Непрекъснато ви изчезват вещи

Уж чудесно си спомняте мястото, къде за последно сте видели или поставили дистанционното, очилата или четката си за коса. Само че не я намирате там. Ужасно чувство, нали? Да не говорим за чорапите ви, които непрекъснато остават самотни и лишени от компанията на любимото си другарче.

3. Някой от членовете на семейството често боледува или постоянно се карате

Все някой у дома киха, кашля или го боли главата. Чувства се некомфортно и в мрачно настроение. Обстановката допълнително се влошава от непрестанните скандали и спорове зад стените на дома ви за щяло и нещяло.

4. Растенията ви изсъхват



Казват, че растенията поемат енергийния удар, насочен към гостоприемника им. Затова в помещения, изпълнени с отрицателни вибрации, често пъти ще забележите увехнали и изсъхнали цветя. Независимо от грижите, които стопанинът им полага за тях.

5. Има проблеми с окабеляването

Ако къщата е стара и имате често проблеми с окабеляването, въпреки редовната и навременна подмяна на кабелите, значи има нещо нечисто в къщата.

6. Студено е

Чувствате неприятен студ в гърба ви, сякаш седите на течение, но вратите и прозорците отвсякъде са затворени.

7. Сънливост и умора


Чувството на отпадналост може да се дължи на есенния дефицит на витамини или на преумора. Ако обаче причината за вас е неизвестна, значи има нещо, което поглъща енергията ви.

8. Необяснимо безпокойство

През цялото време ли се притеснявате от нещо, което самите вие не можете да си обясните? Прогонете тревожните мисли и се погрижете за къщата.

9. Усещате чуждо присъствие


Това вече е много сериозно. Не винаги е възможно да се справите с подобно явление сами.

10. Постоянно изпускате чинии и други чупливи предмети


Да счупи чиния или чаша, може да се случи на всеки. Ако обаче ситуацията се повтаря всяка седмица, домът ви страда от нечиста енергия.

Защо енергията в дома се "замърсява"?

Първо, ние не винаги се прибираме у дома в добро и позитивно настроение. Пристъпвайки през неговия праг, носейки в душата си чувства на гняв, обида или негодувание, търсим отдушник и обикновено го намираме в лицето на нашите любими хора и започваме да се караме с тях. Всичко това рефлектира върху нашата егрегора (енергийно-информационна структура, създадена от емоции и мисли, която се отразява на човешкото състояние) и се получава един омагьосан кръг. Всеки артикул поглъща енергията на неговия собственик, след което отново му я предава.

Съвет: Забравете за всички неприятности, които сте преживели извън стените на дома си. Преди да пристъпите през прага, поемете дълбоко въздух и се усмихнете.

Четете още: Ето тези предмети в дома са истински енергийни вампири