5 знака, че крадци са хвърлили око на дома ви

03 септември 2022 | 12:13
3893
1
Unsplash
1

Може да ви звучи невероятно, но тези 5 признака показват, че домът ви е под наблюдение от ловки крадци. Вземете мерки!

Някой рови в боклука ви


Да, не е странно. Просто крадците често преглеждат боклука на жертвата, за да видят какво планират хората в съответната къща. Някои от хартиите, които изхвърляме, могат да дадат информация за това колко сме богати, какво сме купували скоро... Затова е препоръчително да не изхвърляте цели банкови извлечения, фактури и други книжа. Унищожавайте ги.

Кучето в двора или пред блока изчезва изведнъж

Домашните пазачи пречат на апашите, затова ако кучето ви изненадващо изчезне, имайте едно наум. Възможно е крадците да се опитват да си разчистят пътя.

Счупеният прозорец трябва да ви обезпокои веднага

Понякога крадците трябва да счупят странично стъкло или такова на балкон (таван), за да се доберат до дома ви. По този начин те тестват дали има някой в имота и дали някой съсед ще реагира. И пресмятат времето, с което разполагат, когато влязат за истинския обир.

Проблеми със светлината

Ако крушката пред входа ви подозрително изгори или пък тази на вашия етаж в блока изведнъж спре да свети, внимавайте. Леко развитите или свалени крушки са почти сигурен знак, че някой замисля нещо и то не е добро...Лепнати върху вратата ви стикери или надраскан знак

Понякога крадците отбелязват домовете, в които планират да влязат, като залепват стикер или драскат някакъв знак. Ако никой не почисти залепеното или надрасканото, това означава, че къщата е лесно достъпна и в нея може да се тършува. Брошурите, които пъхат в пощенските ни кутии, също могат да ни издадат, че отсъстваме, затова помолете съсед от време на време да почиства вашата кутия.


Коментари

1
  03 септември 2022 | 12:14 отговор
 

LFO - I Don't Want to Kiss You Goodnight

 
 
03 септември 2022 | 12:15

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... .................................................................................................................. nadejda doicheva - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА.

 
03 септември 2022 | 12:15

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени