7 признака, че домът ви е обитаван от зли сили

14 август 2022 | 00:39
3501
2
Снимки: Pexels
2

Демон, вещица, зъл дух, призрак, полтъргайст – това не са просто имена на филми на ужасите, те са част от реалния ни живот – или поне хората със свръхестествени способности са сигурни в това. Ето какви съвети дават екстрасенсите по темата.

Грешката на много хора е, че не вярват в злите сили и подценяват влиянието им. Но всички енерго-същества, обитаващи дома ви, могат да ви причинят редица неприятности.Така че бъдете бдителни, вслушвайте се в интуицията си и се пазете. Има седем основни признака, по които можете да разберете, че в жилището ви има неканен и неприятен гост.

1. Липса на уют

Започвате да се чувствате ужасно неуютно у дома, без никаква причина ви се иска по-често да сте навън, все по-трудно ви е да се връщате вкъщи, сякаш нещо невидимо ви отблъсква. Роднините и близките също не бързат да ви дойдат на гости, а животът ви се изпълва с негативни емоции и безпочвени караници между членовете на семейството.

2. Нарастващо чувство за страх

Да стоите вкъщи става не просто неприятно, но и плашещо. Имате чувството, че някой постоянно ви следи, шепне ви нещо на ухото, тропа с врати и чекмеджета, включва посред нощ микровълновата печка или телевизора, свири на пиано и дори говори.

3. Изгубени вещи

Напоследък все по-често се усещате, че никога не можете да намерите това, което ви трябва, в нужния момент. Вещите сякаш потъват в дън земя, макар че вие ясно си спомняте, че сте ги оставили някъде. Не сте изгубили навика си да слагате вещите на местата им, но те продължават да изчезват.

4. Сънища

Усещането, че става нещо странно, не ви напуска и насън. Сънувате непознати хора и места, където никога не сте били. Как е възможно това? Нали сънищата са ехо на нашата памет? Може би някой се опитва да ви каже нещо чрез тези видения?

5. Необясними звуци

Чувате странни звуци. Глухи стъпки, скърцане, шумолене, шепот, смях, плач. Това също е признак, че домът ви е обитаван от нещо невидимо.

6. Умиращи цветя

Стайните растения не се прихващат, безпричинно и внезапно изсъхват, колкото и старателно да се грижите за тях.

7. Котката го вижда

Дори и домашните любимци се държат странно – гледат в нищото и проявяват страх и агресия, сякаш виждат нещо или някого там.

Ако това се случва във вашия дом, преди всичко не се самонавивайте излишно. Може би просто сте се преуморили и имате нужда от една хубава почивка. А всичките прояви на негативна енергия вкъщи се „лекуват“ с излъчване на позитивна енергия. Влагайте я във всичко – в мислите, емоциите и действията си. Щом пропъдите мрака от главата и сърцето си, домът ви също ще стане по-светъл.

Коментари

2 Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
  15 август 2022 | 06:12 отговор
 

Профилът е на частно лице. Поради зловредни действия и използване на личните ми данни със цел вреда от некоректни ,,жени,,в обявите нямам телефонен номер.

 
 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
15 август 2022 | 06:12

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
15 август 2022 | 06:13

!!! Драги Илия Георгиев от гр.Мартен и Надежда Божилова-Дойчева и да искате с обидите си и клеветите да ме изкарате ,каква ли не то личният живот на всеки човек е неприкосновен,та подобни клевети са подсъдни.Толкова дълбоко сте затънали в мръсотията си,че се чудите,какви мръсотии да напишете за хората.Та малоумнико няма как да знаеш,каквото и да е за мен от другият край на България,но за съжаление има такива боклуци,като теб,затова и фолрума на OLX БЕШЕ ЗАКРИТ!Новият форум не е легитимен и не плаща нищо на OLX ,а му използва името и заблуждава доверчивите хора,а всъщност там се плюе olx на воля.Та и за слепците е ясно,че този форум освен реклама на конкурентен сайт и плюене по честните хора,друга работа не върши.Та бившата кючекиня и безработният мръсник тормозят хората и всячески плюят по сайт,в който до скоро са вилняли на воля.И ще пусна нова жалба за тормоз,разпространение на лични данни,снимки та да знаят от мвр,че все още продължавате с клеветите и тормоза към мен. !!!

1 Бивш от МВР
  14 август 2022 | 18:04 отговор
 

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА.

 
 
Бивш от МВР
14 август 2022 | 18:05

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
14 август 2022 | 18:05

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
14 август 2022 | 18:05

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар