80-те се завърнаха. У дома

24 септември 2009 | 08:26
11143
0
0

Блестящият нахален вирус на стила от 80-те превзема не само гардероба, но и домовете ни. Искрящи цветове, ексцентрични съчетания и много лустро - това е мотото днес, филтрирано от близкото минало.

Интериорните дизайнери допускат много фино забавни препратки към миналото, които могат да освежат всяко кътче от постоянното ви убежище.

Стилът на 80-те обаче не е за хора със слаби сърца и стомаси. Ако превключите твърде бързо на тази вълна, напълно възможно е турболенцията й да ви отнесе далеч от добрия вкус.

Специалистите съветват да започнете само с няколко аксесоара - сет в ярки цветове за кухнята или няколко декоративни възглавнички на райета.

Освен това предполседната декада от миналия век не се трансформира буквално днес. Тогавашното озаряване е превърнато в метални отблясъци и дискретни космически елементи, които не натоварват излишно и без това стресираното ни съзнание.

Цялата философия на ретро вълната у дома е в дръзкото, но умело съчетаване на цветовете, в острите форми и най-вече - в умереността на лъскавите детайли.

В галерията, която днес блести ослепително, ще откриете и конкретни предложения.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени