Адел показа къщата си. Защо в нея има дъвка на Селин Дион в рамка? (Снимки и Видео)

Адел за първи път дава възможност на феновете да надзърнат из стаите на дома ѝ в Лос Анджелис и да се запознаят с интересни детайли от неговия интериор.

Това се случва благодарение на хитовата видео рубрика на списание Vogue “73 въпроса“.

View post on Instagram
 


Певицата отваря вратите на имението си специално за екипа на списанието, разкривайки английски дух, събран в тази американска къща за 9.5 милиона долара.

View post on Instagram
 


Особено впечатление правят красивата градина, аранжирана в типично английски стил, отворената кухня и... един доста любопитен сувенир с изключителна стойност за нея – става дума за парче дъвка, която е била в устата на идола ѝ Селин Дион. То е поставено в рамка от тв водещия на Джеймс Кордън – близък приятел на Адел.



Освен градината и кухнята на британската изпълнителка 18-минутното видео ни разкрива и част от другите помещения на имота.

Както повелява традицията на рубриката, 33-годишната певица отговаря на 73 блиц въпроса. От отговорите на певицата научаваме, най-големият риск, който е поемала досега в живота си, е решението ѝ да се раздели със съпруга си – британския благотворителен предприемач Саймън Конецки.

Двамата бяха женени в периода от 2016 – 2021 г. и имат 9-годишен син - Анджело Джеймс Конецки.

Във видеото Адел отговаря и на въпроси за английски футбол, за младежките си години, разказва и стряскащи истории от сцената...

Четете още: Адел сияеща от любов до гаджето си на трибуните на мач от НБА