Адел се настани в имението на Силвестър Сталоун в Бевърли хилс срещу скромните 58 млн. долара

След година отчаяни опити да продадат калифорнийското си имение в Бевърли хилс, Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин най-после намериха купувач. И то не кой и да е, а британската музикална сензация Адел.

View post on Instagram
 

Припомняме, че тогава звездната двойка напусна Лос Анджелис и се премести в новата си къща, разположена на противоположния край на страната, и по-точно - на лазурната плажната ивица в Плам Бийч, щата Флорида.

View post on Instagram
 

Малко след това двойката пусна на пазара имота си в Бевърли Хилс с първоначална цена от 110 млн. долара, но след като дълго време не се намери кандидат за него, те намалиха исканата сума на 85 млн. долара. Очевидно обаче и тази цифра не е била по вкуса на изпълнителката на "Rolling in the deep", която в крайна сметка се раздели с 58 млн. долара, за да го придобие. Към момента реално състоянието, натрупано в банковата ѝ сметка за периода 2009-2019 г., се оценява на 430 млн. долара.

Според американската преса самият Сталоун и любимата му все пак са на печалба, тъй като те са се сдобили с имота срещу по-скромните 33 млн. долара.

Имението, което носителката на няколко награди "Грами" добави в колекцията си, е построено през 1990 г. по поръчка именно на звездата от "Рамбо". То е разположено на общо 14 декара площ. Главната постройка, предоставяща предостатъчно пространство на обитателите си, заема впечатляващите 1951 кв. м. от тях. Задокеанските таблоиди предават, че годишният данък на имота, за който 75-годишният холивудски ас вече няма да се притеснява, тъй като ще е отговорност на Адел, възлиза на 125 хил. долара годишно.

Сградата, която се шири върху възвишение, се състои от осем спални и дванайсет бани, просторна и напълно оборудвана кухня. Изгледът от имението пък предоставя спираща дъха панорама към Града на ангелите.

Любимото място на номинирания за "Оскар" актьор обаче несъмнено е било офисът, декориран с голяма колекция от различни по големина фигури, изобразяващи емблематичните филмови герои, в които се е превъплътил през годините. Акцентът обаче пада върху масивна статуя на персонажа му Роки Балбоа, вдигнал триумфално ръце над главата си, поставена до сводестия прозорец на помещението, разкриващ изглед към външната алея, отвеждаща до входната порта.

Естествено, холивудската кино знаменитост по най-голяма вероятност вече е изнесъл повечето си принадлежности, включително и скулптурата, за да може певицата да ги обзаведе както сама прецени.

Зданието може да се похвали и с цяло крило за обслужващия персонал, както и с къща за гости с две спални. Не липсват и всички останали удобства, сред които внушителен басейн в задния двор.

Сред имената на съседите, с които Адел ще трябва да се поздравява, докато се разхожда наоколо, попадат тези на Дензъл Уошингтън, Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин, Еди Мърфи, Род Стюарт, Марк Уолбърг и др.

View post on Instagram
 

Четете още: Хари и Меган продават имението си! Къде ли ще се преместят?