Детайлът издигнат на пиедестал

19 август 2012 | 12:00
6694
5
5

Днес ще се спрем на стилния интериорен дизайн на един стокхолмски апартамент с площ 95 квадратни метра.

Вътрешното обзавеждане на шикозното жилище издига на пиедестал детайлите. Именно те са тези, които вдъхват живот на помещението и го превръщат от обикновено място за живеене в истински архитектурен шедьовър.

Стените на апартамента са издържани в светли нюанси, върху които, като върху бяло платно се разгръщат ефектните акценти – цветни декоративни възглавнички, килими, пердета, интересни осветителни тела и произведения на изкуството.

Като финален щрих в дизайна на кокетното местенце, разполагащо с 2 спални, хол и модерно оборудвана кухня, се явяват тухлената стена в коридора и френските прозорци в дневната, които свързват помещението с терасата.

Коментари

5 Печели пари онлайн
  19 август 2012 | 22:30 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ по 99$ на ден. Единственото което трябва да направите е да се регистрирате. Без да влагаш собствени средства. За повече подробна информация ТУК. ЕТО КАК ЛЕСНО МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ РЕАЛНИ ПАРИ ТУК!!!------------------------------------------------------------- I C O N B U X BG - A L L E - B G

 
4
  19 август 2012 | 19:51 отговор
 

Номер две-"леле.."- няма никакво чувство за хумор! Толкова на сериозно се взема.

 
3 Симона
  19 август 2012 | 17:08 отговор
 

кухнята,терасата са прекрасни,банята като изключим псето от бялото килмче също,само че хола с тези тапети и този полипей ме депресират и тези тухли никога не са ми създавали уют,по-скоро се чувствам все едно живея на някоя пряка на улицата,като цяло става,ама чак шедьовър ...

 
2 леле..
  19 август 2012 | 15:33 отговор
 

кучето не е детайл а живо същество и не лежи на килимчето си , а на постелката пред ваната!!!

 
1
  19 август 2012 | 12:53 отговор
 

Страхотен,особено кухнята и терасата,а....накрая и "детайла" куче,което си е заело неговото килимче....

 

Добави Коментар