Добре дошли в покоите на кралицата на попа – Мадона! Певицата напусна дома си в Лондон неотдавна и го замени с по-уютно и топло място, а именно малкото градче Синтра, което се намира съвсем близо до Лисабон.

Мадона и децата ѝ се ширят в огромно имение от XVIII в. на име Quinta de Relogio. В него са поместени цели 12 спални, 7 бани, къща за гости, разположена на 104 кв.м. с две спални и къща за пазачи. Луксозният дом е струвал на певицата 12 млн, а тя се е нанесла в него през юни 2017-а. Той е издържан в модерен арабски стил и през 1997 г. е обявен за собственост, представляваща публичен интерес за световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Освен на красива и уютна къща, Мадона и децата ѝ се радват и на приказна градина, която е повлияна от Романтизма. Според източници в нея има малко езерце, няколко извора и фонтана, сгушени в буйна растителност от редки видове дървета и цветя. Сред тях има борчета, столетни дъбове, палми, кедри, магнолии, фуксии и камелии.

Четириетажната прелестна къща била от дълго време на пазара, преди Мадона да я закупи и да направи основен ремонт. Очевидно кралицата на попа се чувства прекрасно в очарователния си палат и е успяла да му вдъхне нов живот.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Певицата споделя дома си с осиновените си деца Дейвид и Мърси на 11 и близнаците Естер и Стела, на 4 г. Големите ѝ деца Лурдес и Роко вече не живеят с нея.

Откакто се нанесе в португалското си имение, певицата често споделя снимки от него в социалните мрежи. Тя не крие разкоша, в който живее, а ние имаме шанса да погледнем на какви стилови решения е заложила. Виждаме, че къщата е изпълнена с царствена атмосфера, подходяща за звездната ѝ притежателка. Тя обича красивите стари мебели, шаха, килимите и цветята. Не пропуска да сподели и снимки от кухнята си, която е декорирана по много интересен начин – с висящи от тавана кошници за пикник.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Безспорно домът на Мадона е елегантен и изчистен, а децата ѝ са изключително щастливи, че имат достатъчно място за игра.

Четете още: Елате ни на гости: В домовете на холивудските звезди