Автор
Woman.bg

Древни практики и ритуали за привличане на пари

Привличането на богатството, плодородието и благоденствието е вълнувало хората от древността до днес. Народните поверия от различни краища по света ни разказват за тайнствените ритуали и практики, които хората от незапомнени времена до днес са прилагали и продължават да спазват, за да извикат, съхранят и удвоят богатството си.

Изберете портмоне с червен цвят


Веднъж добити, парите трябва да се съхраняват правилно. Портмонето е добре да е червено. Предците ни са вярвали, че червеният цвят притежава магическата енергия да привлича богатството. За подсилване на магическото действие някои съвременни шамани съветват вътре в портфейла да се постави хартия или картонче в червен цвят.

Подредете парите в портфейла в йерархичен ред

В портфейла банкнотите трябва да са подредени по йерархия, а не пръснати хаотично. Това помага на Вселената да разчете вашето желание към увеличаване на сегашното ви състояние.

Не бързайте да харчите

Когато се сдобиете с голяма сума пари, не бързайте да я харчите. Изчакайте до следващия ден, когато парите са пренощували поне една нощ у дома.

Поставете в дома си едно или повече от тези растения в саксия

Растения като мушкатото, коледната звезда, цикламата и всички останали, които са със заоблени листа, имат силата да привличат благоденствите в дома. Задължително е цветето да е цъфнало и да е с розови, оранжеви, светлосини, червени, жълти или бели цветове, които са с благоприятни вибрации. Избягвайте видове с тъмночервени, пурпурни или виолетови цветове, както и екземпляри с бодли или остри, мечовидни листа, които притежават специфичен вид енергия, заложена в тях за самозащита. Важно е да говорите всеки ден на цветето и да полагате необходимите за неговото добро състояние грижи. Вечер преди лягане напишете желанието си на бележка и го поставете до цветето. Не бива да прекалявате с исканията си, концентрирайте се върху най-важното.

Дръжте банкнота пред огледалото

До огледалото в антрето дръжте банкнота, която да се оглежда в него. Дори и да отсъствате, магията ще действа. Парите ви ще се множат от само себе си.

Връщайте заем сутрин

Вселената дава нов стимул и енергия за привличане на богатството на онези, които са платили заетите пари в началото на новия ден. Когато сме изчистили съзнанието си от тегобата на задължението, ние сме готови с пълна енергия да черпим от благата на живота.

Дрънкайте с монети в началото на всеки месец

В началото на всеки месец дрънкайте с монети и финансите ви ще растат с напредването на месеца.

Монети в гардероба

Поставяйте монети в джобовете на зимните си дрехи в гардероба до другата зима.Присъствието им там ще привлече още пари в джобовете и на другите ви дрехи извън него.

А ето и няколко забрани, които е добре да спазвате, ако искате да сте богати:

* Нищо вкъщи не трябва да тече - поправете крана на мивката, ако от нея постоянно капе. Обърнете внимание и на казанчето. Ако постоянно тече от тях, изтичат и парите ви!

* Не бива да се събират трохите с ръце от масата след ядене, че ще обеднеете!

* Не давайте сол или хляб на съседката, защото парите ще идат при нея!

* Поставяйте по 1 люспа от никулденския шаран в портмонето си или няколко - в купичка у дома!

* Никога не оставяйте портфейла си празен!

* Не дръжте ключовете на масата!

* Не поставяйте чантата на земята!

* Не вдигайте дребни монети от земята!

Четете още: Ето каква е твоята магическа сила според зодията