Еха! Бременната в 9-и месец Фрида Пинто показа уникалния си дом (Снимки)

Актрисата от "Беднякът милионер" Фрида Пинто за първи път открехна портата към уникалния си дом в Лос Анджелис, позволявайки на феновете си в Инстаграм да надникнат в някои от неговите красиви и уютни кътчета - стилно съчетание между индийската култура (заради нейния индийски произход) и любовта на годеника ѝ Кори Тран към природата.

Красавицата, която е бременна в деветия месец, и любимият ѝ са закупили и реновирали дома съвсем наскоро и сега с охота споделят детайли от него. Разкошният дизайн до голяма степен се дължи на намесата на техния приятел – интериорния дизайнер Боби Берк.

View post on Instagram
 


Той е заложил интересни елементи в декора като син килим и кремави дивани с възглавници в контрастни цветове. Огромен полилей над зоната за сядане пък грабва окото още с първата крачка в помещението.

На една от снимките Фрида и Кори позират заедно с него.

View post on Instagram
 

„Мисията ми за този дизайн беше да подобря съществуващите традиционни елементи, като същевременно добавя еклектични детайли. Индийското наследство на Фрида изигра голяма роля в избора ми на мебели и текстури, докато любовта на Кори към великолепната природа се отразява в произведенията на изкуството в този дом“, разказва Кори пред списание Architectural Digest

От интериорното издание става ясно още, ч Боби е включил мебели от ратан и тръстика, както и че самият дом на бъдещите родители представлява сглобяемо бунгало в калифорнийски стил от 50-те години на миналия век.

View post on Instagram
 


Къщата разполага и с голямо външно пространство.

Фрида нашумя, след като изигра образа на момичето, в което е влюбен героят на Дев Пател в хита „Беднякът милионер“. Новината, че очаква първото си дете тя обяви през юни. Двамата с Кори се сгодиха през 2019 г. Оставаме в очакване да разберем дали скоро двамата няма да вдигнат и сватба.

Четете още: Надникнете в разкошния дом на Нина Добрев - едно пестеливо българско момиче!