Ето го дома за 40 млн. долара на Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Певицата Дженифър Лопес изненада всички с новия дом, който двамата с приятеля ѝ Алекс Родригес наскоро придобиха. Става въпрос за уникално имение за сумата от 40 милиона долара, което се намира в престижен район, недалеч от Маями.

Домът разполага с десет спални и 12 бани, а подът и стените са от дърво. Има няколко камини, украсени с резбован камък, както и винарна и стая за дегустации. Кухнята е обзаведена по последна дума на техниката, а размерите ѝ са наистина впечатляващи.

До втория етаж има специален асансьор. Къщата изненадва още с огромна вана и специален парен душ.


Дворът на имението е 34 ха, в които влиза басейн, джакузи, фонтан, бар, беседка и място за релакс. Има и къща за гости.

Покупката дойде, след като двойката отложи отново сватбата заради пандемията от коронавирус. Семейството се радва на щастливи моменти заедно.

View post on Instagram
 

„Обичам дъщерите на Алекс от цялото си сърце. И моите деца ги обожават. Те всички са приятели и се отнасят като истински роднини. Имаме страхотно задружно семейство. Всички деца бяха много щастливи, когато обявихме годежа си. Трябваше да видите лицата им. Те знаят, че ги обичат и винаги ще бъдат обичани“, каза преди време Дженифър в интервю.
Лопес споделя, че сега в живота ѝ всичко се подрежда идеално. Тя е в хармония със себе си и дори слуховете за изневерите на Алекс не могат да помрачат щастието ѝ.