Ето го имотът, който Камала Харис продаде със страхотна печалба

Камала Харис, която от 20 януари живее във Вашингтон и изпълнява длъжността вицепрезидент на САЩ, реши да продаде имота си в Сан Франциско.

Сайтът Relator.com сподели новината, че две седмици след като е пуснат на пазара, имотът е продаден за сумата от 799 хил. долара, което е приблизително с 63% повече от цената, която бившата му стопанка е платила за него през 2004 г.

Причината за тази невероятна разлика в цената е фактът, че Харис е инвестирала доста в имота.

Апартаментът от 99 кв. метра е разположен на последните два етажа на бутикова сграда, намираща се недалеч от крайбрежието на ул. "Клара". Става въпрос за южния квартал South of Market на Сан Франциско, популярен със спокойствието, на което се радват живущите в него.

Харис го купува за 489 хил. долара, малко след като е избрана за окръжен прокурор на града. Редица от презокеанските издания го определят като "едно от най-елегантните убежища, което може да бъде намерено в Залива".

Първото му ниво е изключително просторно. То предлага кухня, трапезария и хол, които, благодарение на огромните френски прозорци, са облени в слънчева светлина. Под голямото стълбище, отвеждащо към втория етаж, където са спалнята, банята и дрешника, има малка ниша, превърната в своеобразен офис, в който навярно Харис работела.

Сред удобствата попадат камина, паркомясто в закрит гараж, мокро помещение със сушилня, малка, но приятна тераса и вътрешен двор. Това обаче не е единственият имот, който Камала притежава, тя има още два - един във Вашингтон и един в Лос Анджелис.