Автор
Woman.bg

Ето как точно изглежда дома на Никол Шерцингер (Видео)

Никол Шерцингер е със сигурност от дамите, които с изтънчените си тоалети винаги е демонстрирала неподражаеми стил и класа. Същото можем да кажем и за нейния великолепен и вдъхновяващ дом, чийто интериор говори ясно за усета и вкуса на неговата обитателка към красивото и елегантното.

Къщата на бившата изгора на тенис звездата Григор Димитров, в която имаме щастието да надникнем, се намира в Лос Анджелис и е разположена в по-високата част на града.



От него се открива удивителна гледка към центъра. Когато небето сияе и деня е слънчев, може дори да се види плажа в далечината, споделя певицата в ново видео за Architectural Digest, качено в официалната страница на сайта в Youtube.

А самият дом, който е на няколко нива, покорява със светлината и простора си.

Шерцингер разказва, че живее в къщата от близо две години. Още в първия миг, когато я зърнала, се влюбила в нея най-вече заради разкошния пейзаж, признава още Никол.

Основните елементи, които грабват окото в дома, са преобладаващите светли тонове, мраморът, който е почти навсякъде, и тъмното дърво за акцент.

Певицата не крие, че не е от хората, които обичат животът им да е на показ, затова не позволява на камерата да надникне в спалнята и банята. За последната споделя единствено, че е оборудвана с огромна душ кабина с много мрамор, който е любим на Шерцингер.



Впечатление прави големият киносалон в дома на Никол, оборудван с всичко необходимо за едно приятно изживяване с приятели и семейство. Не е тайна, че певицата е страстен почитател на киното, и най-вече на мюзикълите. Самата тя често се изявява и като оперна певица.

Как изглежда домът на Никол Шерцингер, вижте във видеото:

Четете още: На гости на Джей Ло