За никого не е тайна, че Светлана и Християн Гущерови обичат комфорта и буквално живеят в лукс. Откакто се задоми, блондинката непрестанно публикува кадри от щастливия си живот на съпруга и майка и същевременно се щраква по секси нощници от собствената си колекция.

През уикенда Светлана отново показа в каква красота живее с Християн, като пусна селфи от спалнята, в която се гушкат нощем. По всичко личи, че Гущерова има афинитет към красивите мебели и вероятно е имала думата по обзавеждането на тузарския им дом. Спалнята им е решена изцяло в нежно бяло, като преобладават изисканите кожени мебели, а за това легло мнозина могат да им завидят.

Неотдавна Гущерови се изнесоха от дома на бащата на Християн Добромир, за да създадат свое уютно местенце, обзаведено изцяло по вкус на Светлана. А трябва да признаем, че той определено е добър. Според познавачи в обзавеждането, комплектът от спалня с кожен гръб до тавана, нощни шкафчета и скрин, който напомнял стила на канадска фирма, струва не по-малко от 15-20 хиляди евро.

View post on Instagram