Фолкпевицата Теодора показа тузарския си дом в САЩ (Снимки и Видео)

Има една фолкдива, която през последните няколко години се е скрила от светлините на прожекторите и днес малко се говори за нея. Става дума за Теодора, а причина за нейното изчезване е фактът, че тя замина да живее в Америка.

Зад Океана изпълнителката на "Гаси тока" се е посветила изцяло на семейството си, а сега тя напомни за себе си, като сподели серия от снимки на прекрасната си къща, в която живее със съпруга и двете си деца.

От фотосите става ясно, че певицата, която няма никакво намерение да се връща в родината си, вече е украсила дома си, като акцент на празничната декорация е огромната елха в просторната ѝ дневна.

Снимки и видео от своето семейно жилище в САЩ изпълнителката показва за първи път в социалните мрежи. От тях ясно личи, че Теодора обитава голяма къща, обзаведена в американски стил.

View post on Instagram
 


Последователите ѝ не скриха възхищението си от приказния дом на звездата, като ѝ поднесоха своите суперлативи и за коледната украса.

„Тедиии, как се украсява тази красотааааа? Уникално е. Аз нямам нервите“, „Прекрасна къща“, „Всичко е приказно“, гласят част от коментарите на последователите ѝ в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Четете още: Филип Плейн и любимата му показаха разкошния си дом като замък (Видео)