Фън Шуй и няколко цвята!

30 септември 2009 | 14:08
14587
0
0

Няколко цветови Фън Шуй решения за промяна на енергията и подобряване на късмета!

Според Дейвид Данил Кенеди, автор на книгата " Фън Шуй - съвети за по-добър живот", всеки от нас може да промени както енергията си, така и късмета си, като направи само няколко цветови промени - в леглото си, а и не само.

Промяна на цвета на чаршафите:
- Розовото - за повече екстровертност, помага при комуникация с хората.
- Зеленото - действа успокояващо, зарежда с жизненост и енергия.
- Червеното - един от най-силните цветове в лечението Фън Шуй, според Дейвид Данил Кенеди червените чаршафи могат да се използват като лечебни средства за лечение на богатство, сила и жизненост.

Многоцветното лечение като цяло е предназначено да промени или да осигури необходимата помощ във всяка една жизнена сфера.

Системата от петте елемента: Черно (вода), зелено (дърво), червено (огън), жълто (земя) и бяло (метал), това е системата от цветове използвана в китайската теория за енергията и нейното положително проявление.

Истинската цветова система с шест цвята: Бяло, червено, жълто, зелено, синьо и черно, в тибетския будизъм се наричат - "шестте истински цвята". Когато тези шест цвята се използват с позитивно намерение, те символизират и излъчват много силно лечебно и духовно въздействие.

Система от седемте цвята на дъгата: Оранжево, червено, жълто, зелено, синьо, индигово и виолетово. Чрез използването на тези цветове обхващате целия спектър от видимата светлина, като по този начин обхващаме всички основи - дух, тяло, материя.

 

 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени