Лицето на природата има особено влияние върху нас хората.

Небето, земята, водата и останалата жива природа ни карат да се чувстваме презаредени, спокойни и единни със заобикалящия ни свят.

Имаме предложения как да съберете природните елементи и да внесете покой, уют и живец в любимото ви „скривалище”.

Материи

Мебели от плетена ракита, конопени аксесоари и други допълнения към домашния интериор, изработени от естествени материи като памук, юта и лен са иделното решение за дома ви.



Цветове

Зеленото напомня за земята, тревата и рестенията. Синьото е освежаващо и живо като водата и небето. Жълтото буди усещане за свежест и толота, както слънцето и цветята.

Бялото, бежовото, кремавото и всички останали неутрални цветове правят интериора естествен, жив и чист. Използвайте тези цветове върху стените, вратите, прозорците, мебелите и декорациите.



Истинската природа в дома ви

Използвайте дърво, корк, бамбук и всички материали, които правят интереора топъл, естествен и уютен. Естествените материали за мебелите, пода, вратите, дограмата и пр. са спасение за всеки твърде студен и модерен дом.

Елементи от природата

Декорирайте къщата си с камъни, черупки, пясък, клончета и пънчета, слама - те са само част от избора, който природата ви дава.

Светлината

Заместете тежките завеси по прозорците и металните щори с леки и ефирни перденца. Оставете дневната светлина да озарява дома ви.

Декорация

Декорирайте стаите си с плодове, цветя, дръвчета… Украсете стените си с щампи. Дамаската за холната мебел, покривките, пердетата, тапетите и спалното бельо нека стоплят очите и сърцето с красиви флорални мотиви, животинки или каквито други елементи от природата решите.