Автор
Woman.bg

Идеалист, лидер или стратег... Какъв е твоят стил?

Има хора, които предпочитат да се грижат сами за себе си, а други – да бъдат истински грижовни към другите. Някои са ранобудни, други си лягат и стават късно. Едни са много общителни, други – срамежливи. Някои обичат да планират всичко, до най-малкия детайл, други – да импровизират. Има родени лидери, но и истински организатори. Всеки от нас има различен характер и стил? Любопитен ли си да разбереш какъв е твоят? Тогава направи нашият забавен тест – последвай линка www.Roca.bg/test

Екип от психолози, антрополози и дизайнери е разработвал теста дълго време, за да обобщи общо 16 характера. Сред тях са #идеалисти, #визионери, #пионери, #лидери, #мечтатели, #автентични, #отзивчиви, #мотиватори, #смели, #приключенци, #ентусиасти, #стратези, #дейни, #харизматични, #любящи и #организатори. В основата на теста стои прозрението, че стилът се формира от конкретни характерни черти на всеки индивид и ако те бъдат разбрани по-задълбочено, то изборът на цялостен стил за обзавеждане на дома и в частност – на продукти за баня, може да бъде съобразен със спецификата на характера и личния стил на всеки човек.



Тестът отнема по-малко от 5 минути, безплатен е, като за целта потребителите трябва да отговорят на 12 въпроса, всеки от тях с две опции. Той е достъпен на български език тук: roca.bg/test

След като бъде направен, тестът разкрива характера на потребителя и подходящия за него стил за обзавеждане на баня. Така например #Любящите са описани като „живеещи в свят, изграден от ясни и проверими факти. Те винаги мислят за другите и са щедри, общителни, забавни и популярни, благодарение на своето изключително чувство за хумор, наред с други добродетели, които притежават. Доказани бъбривци, отзивчиви, човеколюбци и често признати за особено наблюдателни, те са склонни да обръщат внимание на всичко около тях. Знаят как да бъдат лоялни и дискретни, обичат да се срещат с други хора и да ги насърчават да говорят за живота и взаимоотношенията си. Помагат с каквото могат, топли и чувствителни хора са“.



Хрумвало ли ти е, че изборът на плочки за баня, мивка, тоалетна или шкаф за баня всъщност се определят от твоя личен характер и поведение? Макар и визуален, тестът точно и ясно дефинира характера на потребителя, който го прави и очертава неговите най-важните черти, определящи стила му. На тази база специален алгоритъм подбира между десетките продукти и колекции санитарен порцелан и смесители Roca, за да изведе най-подходящото обзавеждане за баня и стил, точно за този потребител.

Освен онлайн на roca.bg/test, определянето на характера може да стане и в корпоративната изложбена зала на Roca – Експо Баня София, където освен да направят своя тест, потребителите имат възможност да разгледат подходящите за тях продукти и да получат безплатна консултация и 3D проект.

(платено съобщение)