Готови ли сте да обновите дома си за посрещането на пролетната светлина? Придайте му ярка, свежа и модерна визия, която да пасне на първите слънчеви лъчи. Съчетание от естествени материали и меки цветове – зелено като шам фъстък, гълъбово синьо и топло бежово – са ключ към тази актуална визия. Добавете блестящи елементи като цветно стъкло, мрамор и полиран хром, за да създадете достатъчно повърхности, които да дават отражение на ярката пролетна светлина. Завършете визията като съчетаете смели графични десени и заоблени, кръгли форми, придаващи модернистичен привкус.



„Обичам пролетния сезон и винаги прегръщам светлината на пролетта, пресъздавайки я в дома си! Лесно е да се работи със свежата цветна палитра и естествените материали, чрез които да освежите дома си и да създадете елегантен стил и атмосфера. Тази пролет може да допълните със смели принтове, които да демонстрират характер,“ казва Евелина Краваев Содърбърг, главен дизайнер в H&M HOME.

Постигнете тази свежа визия със следните материали:

• Мраморът застава на пиедестал тази пролет и е перфектен за постигането на модерна и изтънчена визия. Купата от тъмен камък изглежда съвременна и стилна върху лъскава, месингова табла, докато вазата и подносът от бежов мрамор наистина пленяват погледите през този сезон.

• Естествените материали никога не излизат от мода! Дървени купи, подноси и кашпи придават топлина и вдъхват живот на всяка една стая. Ратанът също вече се завърна в много домове, а кутиите от ратан в колекцията съчетават в себе си ретро материал и съвременна форма.



• Нашите ленени покривки и салфетки в цвят шам фъстък подсигуряват бърза трансформация на кухнята или трапезарията и придават свеж вид. Чрез лена можете да променяте визията в зависимост от предпочитанията си. Изгладете го за елегантен завършек или го изперете и оставете сам да изсъхне за по-ежедневна и неангажираща визия. Като финален щрих подгответе масата с нашите чинии от камък, които се предлагат в неутрални цветове с гланцово покритие.

• Сатенените комплекти спално бельо в гълъбово син цвят са прекрасни за обновяване на спалнята за предстоящия сезон. Меката цветова гама придава спокойствие и елегантен вид. Комбинирайте с бежово, за да създадете изисканост.

Четете още: Не е вредно да държим цветя в спалнята, но е важно къде ще ги сложим