Автор
Woman.bg

Как да превърнем малката баня в истински оазис? Вижте няколко трика (снимки)

Казват, че жилището се превръща в дом тогава, когато успеете да го мебелирате, оставяйки личния си почерк върху всеки детайл. Това обаче не е никак лека задача, особено когато става въпрос за малки помещения, при които всяко решение е ключово за цялото пространство.

Ако има домашен казус, който винаги трябва да бъде решен отлично, той е свързан с банята. Даже и да разполагате с помещение, което е около 3 квадрата, не бива да разсъждавате пораженчески. Всяко малко пространство може да се превърне в истински оазис, стига да знаете как да го моделирате. Ето и няколко безценни съвета от експертите на Roca, които наистина дават решения на проблемa с малката баня.

*На първо място - уверете се, че малката баня има повече капацитет, отколкото сте си представяли.

Вземете лист хартия, химикал, или използвайте бележките от смартфона си, за да направете списък с най-важните неща. Време е да ви зарадваме с новината, че при обновяването на баня от 3 квадратни метра няма да се откажете от нито едно от тях, защото имаме решение за вас.

Само с малко изобретателност и избор на правилните решения ще можете да монтирате всичко, от което се нуждаете в малката баня: тоалетна чиния, поддушово корито или мебели за баня, които ще оползотворят всеки един сантиметър, особено ако решите да се обърнете към Roca’s 3R Bathroom Planner – вашият ключов партньор за повече от професионално обновяване.



*Без съмнение, първият важен елемент е тоалетната чиния. След разглеждането на различни дизайни на малки тоалетни е възможно идеята за ваната да отпадне, евентуално и бидето, но никога тоалетната чиния. Ако се нуждаете от малки тоалетни чинии, в Roca ще намерите няколко окачени тоалетни и компактни свободно стоящи модели, идеални за обновяване на баня от 3 квадратни метра, тъй като тяхната намалена дълбочина заема по-малко място.

*Подобно на тоалетната чиния, умивалникът за баня от 3 квадратни метра също трябва да бъде с намалена дълбочина, за да позволи свободното движение в помещението. Колекцията Mini е чудото, което включва по-тесни умивалници, комбинирани с мебели за баня с дълбочина само 250 мм.

*А какво ще кажете, ако намерим място и за поддушово корито в баня от 3 квадратни метра? Когато обновявате малката си баня, проверете разпределението на пространството и обмислете дали да монтирате квадратно поддушово корито или правоъгълно. Roca’s 3R Bathroom Planner ще ви помогне да разрешите тази дилема. Независимо от вашето решение, имате избор от различни материали като порцелан и стомана. Ако искате да сте в крак с модата, заложете на акрилните поддушови корита от Stonex® в богата гама от цветове, така че да можете да ги комбинирате с декорацията в банята.

Вижте още страхотни идеи за баня Т У К

(в материала има продуктово позициониране)