Kaква ютия с парогенератор да изберете?

10 януари 2018 | 13:32
видяна 937
коментари 0

Независимо от вида на ютията с парогенератор, която ще изберете, тук е нашият подбор от характеристики, които е добре да имате предвид когато избирате и смятаме за важни, практични и задължителни.

Тънка, заострена гладеща повърхност

Потърсете тънка гладеща повърхност, която лесно ще се плъзга под и около копчетата, тъй като ютиите с по-дебели върхове са склонни да се закачат за копчета или аксесоари. Гладката повърхност, която се стеснява в носа, ще бъде много удобна, когато се налага да се гладят плисета, или гунки, така, че да изглеждат добре.

Голям, прозрачен и лесен за пълнене резервоар за вода

Колкото по-голям е резервоарът за вода, толкова по-голямо количество пара ще получите, така че изберете такъв, който ще задържа много вода - при условие, че имате място за съхранение.

Някои резервоари са сменяеми, така че те лесно да се пълнят от чешмата. Други се напълват на място с отделна кана, така че погледнете дали отворът за резервоарът е голям и достъпен.

Проверете дали резервоарът е достатъчно прозрачен, за да видите нивото на водата, както докато го пълните, така и докато гладите. Някои от по-тъмните резервоари затрудняват видимостта до къде е запълнен резервоарът и дали водата в него не е на изчерпване.

Заключване / Съхранение на ютията

Някои ютии се заключват към основата на генератора, което ги прави много по-лесни за носене и за съхранение.

Функция за автоматично изключване

Парогенераторите с тази функция ще се изключат автоматично, ако не са използвани за известно време. Това е наистина удобна функция, която осигурява спокойствие, ако се притеснявате дали сте изключили ютията.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?