Автор
Woman.bg

Кейти Холмс продаде уникално имение за 4 млн. долара. Вижте го!

Кейти Холмс е жена, която определено разбира от стил и класа. Изборът ѝ на луксозни и охолни имоти също не е за подценяване. С един такъв (а сигурни сме, че звездата се наслаждава на не един или два други подобни) бившата половинка на Том Круз реши да се раздели, продавайки го на стойност 4 млн долара.

С красивата къща, разположена на 40 километра от Лос Анджелис, в спокойната част на района Калабасас, Холмс се сдоби преди няколко години. Имението се намира в затворената общност Oaks, в непосредствена близост до Националния парк на Санта Моника.



Не е тайна, че именно това е мястото, привличащо като магнит голяма част от звездите на Холивуд, търсещи отмора от шума и суетата на космополитния град.

И тук възниква въпросът за странното решение на Кейти да напусне това наистина вълшебно и примамливо място. Имението актрисата напусна и обяви за продан през ноември миналата година. Според таблоидите отвъд Океана причината за това вероятно е свързана с раздялата ѝ с вече бившия ѝ приятел Джейми Фокс.

Според Los Angeles Times дори се е намерил и купувач, който е платил за него впечатляващата сума от 4,5 милиона долара!

Зданието, построено през 2007 г. в колоритния стил "Тюдор", се простира на 2,5 декара. Дворът му граничи с незастроена земя, част от Националния парк, което дарява обитателите му с пленяваща сетивата живописна гледка. В същото време гарантира отсъствието на любопитни и нахални погледи.

Тузарският имот разполага с шест спални и още толкова бани.

За повече уют и топлина подът на всички просторни помещения е от истинско дърво, а всекидневната е оборудвана с голяма и красива камина. Не липсват и удобства от типа на външна кухня, къща за гости, оборудвана със СПА, и, разбира се, голям и впечатляващ басейн.

Четете още: Вижте тузарското имение, в което ще живеят Меган и Хари