Керамични плочки у дома

08 ноември 2011 | 09:34
14304
2
2

С порцелановите плочки можете да се наслаждавате на луксозния вид на естествения камък, но без трудната поддръжка.

В последните години дизайна на керамичните плочки се променя толкова стремително, че ефектите, създавани с тяхна помощ, поразяват въображението

Ще ви представим няколко елегантни и издържливи керамични плочки, които ще допринесат за специално настроение у дома ви.

Порцеланови плочки, които напомнят на каменна настилка:

Имитация на естествени каменни плочи, тези порцеланови плочки са и устойчиви на петна. Добавете малко очарование с мозайка или фриз.

Плочки в меки цветове:

Изработката на тези ръчно рисувани плочки е вдъхновена от готическия стил и добавят уютен кремав цвят.

Тези плочки изпъкват чудесно на цяла стена. Благодарение на високата си огнеупорност керамичната плочка даже при високи температури не се разтопява и не отделя вредни вещества.

Екстравагантно решение:

Тези плочки имат толкова уникален вид, че можете да ги вземете за изцяло друг материал. Благодарение на солидния слой лак, плочките имат елегантна, блестяща повърхност, която е съвсем на мястото си в един модерен интериор.

Уникални плочки:

Различните производители по-различен начин представят проблясъците на цвят. Някои предлагат в банята да се поставят цветни орнаменти, които се състоят няколко плочки с една и съща фигура:

Вижте още вдъхновения:

За по-смелите експериментатори в интериора разноцветните фаянсови плочки с гланцово покритие създават свеж акцент, без обаче да изглеждат кичозно или грозно.

Още по темата

Коментари

2 ...
  08 ноември 2011 | 16:45 отговор
 

wow na zelenata banyaa strahotna eee

 
1
  08 ноември 2011 | 10:23 отговор
 

Poslednite snimki sa prosto WOW

 

Добави Коментар

Най-четени