Сезонът на ремонтите е в разгара си. И ако вече сте се заели с нелеката задача изцяло да обновите дома си, следващите идеи на интериорния дизайнер Лидия Елис Милън ще ви помогнат да превърнете старата панелка в луксозна крепост. Лидия има над 750000 последователи в YouTube, които с интерес очакват нейните съвети.


Ако искате да придадете стилно излъчване на стаята, заложете на качествен текстил. „Установих, че тъканите оказват най-голямо влияние върху една стая. В много магазини ще откриете наистина красиви, изящни текстилни изделия на прилични цени,“ обяснява Милън.


Сърцето на всеки дом е всекидневната и кухнята.

„Това са моята абсолютна гордост. Желаех това да бъде пространството, в което семейството и гостите ми да почувстват домашния уют. Много важно е кухнята да е подредена идеално. Аз имам малко килерче, в което складирам всичко.

Разбира се, ако не разполагате с такава площ, малката кухня също може да се превърне в шикозно и уютно пространство. Важното е всичко да е в ред.


За да превърнете малката панелка в просторен дом, не трябва да прекалявате с обзавеждането и аксесоарите.

"Имам минималистичен подход към интериора, когато става въпрос за дома ми. Обичам да работя в открито пространство, с възможно най-малко вещи и мебели. Ако не искате стаята ви да е толкова празна, може да компенсирате липсата на покъщнина с цвят.

В апартамента си заложих на меки, неутрални тонове за стените: сиво, бяло и екрю,“ обяснява Милън.