Моята тайна причина да обичам лятото - топлите дни такива, каквито трябва да бъдат

Август е в разгара си, жегата навън често е безмилостна (точно такава, каквато трябва да бъде), а аз посрещам най-топлите дни в супер настроение и със строг план. В главата ми е узряла идеята какво трябва да направи една жена, за да бъде щастлива в пика на летните горещини. И така - споделям ви моите малки тайни: защо обичам този сезон и защо топлите часове на деня са перфектното време за готвене, малко работа пред компютъра или една спокойна медитация на хладно. Тайната е в настройките - на тялото, на ума, на духа и на климатика. Няма нищо сложно. И така:

За да си щастлива през лятото - прави нещата, които те усмихват

Няма друга мантра за щастие, която да е толкова вярна, освен тази, която научих от един от моите професори в университета. Когато ми даваше да прочета няколко книги, винаги ме питаше коя ми е харесала най-много. Аз му отговарях, а той репликираше: "Значи те е усмихнала, така ли?"

Е, ако правиш нещата, които те карат да разтягаш устните си в онази тайнствена усмивка на удоволствието, значи си на прав път. Ако не - имам задача за теб! Задай си веднага въпроса кое е това, което те кара да се чувстваш щастлива, и помисли какъв е най-бързият начин да го постигнеш. Коктейл? Билет за Италия? Кафе с приятелка? Не губи време - август е месец за усмивки.

Организирай своето време така, че да ти стига за всичко

Често ние, жените, имаме чувството, че времето не ни стига. Трябва ни 40-часово денонощие, за да успеем да направим всичко, което се очаква от нас. Истината е, че "женските" 24 часа са въпрос на организация и прогноза. И в тази задача няма нищо лошо да разчитаме на новите технологии. Тук не говоря само за римайндъра на телефона. Ако искате вкъщи да бъде хладно, защото ще се приберете няколко часа по-рано, просто можете да си вземете климатик, който може да се управлява през мобилния ви телефон. Аз съм заложила на нов модел от LG и мога да го пусна да охлажда още докато съм в офиса, което е наистина страхотно.

Организацията и програмирането на малките събития от деня ще ви помогне да свършите всичко, без да се притеснявате, че все нещо сте пропуснали. Важното е да имате план.

Всичко е в настройката - на емоциите, на сърцето, на климатика

Да правиш правилни избори в живота си често е мисия, която ни се струва невъзможна. Или поне не винаги. Когато си взех климатик и ми го монтираха (стана много бързо, защото дизайнът на това LG е много компактен и поставянето на стената е много лесно), момчетата ми го настроиха и ми обясниха няколко много важни нeща. На първо място - казаха ми да се информирам за наистина всички плюсове на новата ми машина, за да мога да направя верния избор - искам ли да ги ползвам, или не. И с емоциите ни е така - трябва да си наясно искаш ли някъде да има лек хлад и комфорт, или предпочиташ безпощадната жега на ежедневието.

Много съм доволна, че климатикът ми е от най-ново поколение, като същевременно той е екологичен и щади природата. Това е кауза, зад която аз също заставам.

И един съвет от мен! Много е важно, когато избирате климатик, да се спрете на модел с функция за йонизиране. Това означава, че ще се радвате не само на чист въздух, но и ще елиминирате всички неприятни миризми в помещението.

За финал... В едно съм сигурна! Ако успеете да настроите емоциите си толкова добре, колкото климатика си, ще бъдете винаги в зоната си на комфорт. Не е трудно. Просто заложете на иновации, качество и не на последно място - потърсете правилните решения вътре в себе си.

(в материала има продуктово позициониране)