Тази година лятото отново настъпи неочаквано бързо - високите температури бързо заместиха студените дни и прохладните вечери. Колкото и да предпочитаме топлото време, трябва да признаем, че все пак понякога се чувстваме по-добре в хладни помещения. А в този случай най-верният ни помощник е климатикът. Ако все още не сте се сдобили с този незаменим уред, ето едно предложение, което дава много повече от обичайните варианти.



Един от най-новите климатици на LG е моделът LG ARTCOOL Mirror (AC12BK). На пръв поглед той впечатлява със стилния си дизайн. Той е създаден с напълно огледален корпус, който отразява заобикалящата го среда.

Така климатикът внася още повече естетика в дома и се превръща в подходящ елемент от всеки интериор, независимо дали изберете той да е в дневната или в спалнята.



В корпуса на климатика LG ARTCOOL Mirror (AC12BK) се крият редица функции, които го превръщат в още по-желан модел. Той притежава технологията UVnano™, благодарение на която 99,99%* от бактериите са елиминирани с UV LED светлина, като основната цел е вентилаторът да се поддържа максимално чист и свеж.



Този климатик е особено подходящ за семействата с деца, тъй като премахва носещите се във въздуха частици, които причиняват алергии. Знаем, че е добре филтрите на един такъв уред да се свалят и да се почистват периодично. Добрата новина е, че при LG ARTCOOL Mirror (AC12BK) е налично вътрешно почистване, което се случва автоматично чрез изсушаване на влагата. Освен това, предварителен филтър улавя едрите прахови частици още в самото начало.



Едно от най-големите предимства на новия климатик на LG е възможността да го управлявате независимо къде се намирате. Необходимо е единствено да имате инсталирано мобилното приложение LG ThinQ™. Така, например, в края на работния ден може да включите уреда и да се приберете вкъщи, където средата вече ще е охладена.

Това се случва значително по-бързо благодарение на двойния инверторен компресор LG DUAL Inverter Compressor™. Той допринася и за намаляване на разхода на енергия, съответно и от сметките за електричество. Това лесно може да се проследи не само през апликацията LG ThinQ, но и на индикатора на самия климатик, който може да показва консумацията, докато уредът работи.


В късните часове на деня няма нужда да включвате светлината, за да смените режима на вашия климатик, тъй като дистанционното разполага с GYRO сензор, който задейства елегантна подсветка на буртоните и екрана, която не натоварва очите. Не на последно място, спокойно може да оставите климатика да работи, докато си почивате или докато спите – уредът е много тих.



Цялата продуктова линия битови климатици от LG се предлагат с удължена 3-годишна гаранция, така всеки закупен климатик в периода 15 май – 31 декември 2022 г. ще получи 5 години пълна гаранция от производителя LG Electronics.

Все още имате време да изпреварите най-горещите летни дни, като оборудвате дома си с нов климатик от LG. А още по-хубаво е, когато това се случва със стил и грижа за здравето!



Разгледайте новите модели климатици на LG на https://www.lg.com/bg/klimatichna-tehnika.

(в материала има продуктово позициониране)