Почиствайте редовно тези три места вкъщи, за да текат парите като река

03 ноември 2022 | 17:05
25384
5
Unsplash
5

Според концепцията на Фън Шуй богатството се натрупва на чисто място. Неподредената къща блокира движението на положителната енергия и задържа негативната, което несъмнено е пречка за натрупването на финанси.

А кои са местата вкъщи, които задължително трябва да са чисти, за да не се блокира потокът на парите, вижте в следващите редове: 

Входът към дома

Входната врата е от изключителна важност според Фън Шуй. Причината е, че от нея зависи притокът на положителна енергия Чи в дома и благотворното ѝ влияние върху всеки член на семейството. Затова тя трябва да е не просто чиста, а приветлива, с работещ звънец с достатъчно силен сигнал, с украса според повода и сезона, обградена от живи цветя и свободно пространство.

Кухнята

Според Фън Шуй дори неизчистените котлони в кухнята могат да ви донесат негативна енергия и да застрашат финансите ви. Според някои източни схващания зад котлоните е добре да се поставят огледала за увеличаване на богатството, а според други боклукът в кухнята трябва да е на скрито място, за да не задържа негативна енергия. Също така е препоръчително той да се изхвърля само в светлите часове на денонощието.Банята

Вашата баня също трябва да се поддържа чиста през цялото време – без значение колко хора живеят в къщата. Редовното подреждане и почистване на банята е задължително, за да се канализира пречистената енергия.

Коментари

5 БАБАТА
  06 ноември 2022 | 23:30 отговор
 

ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИТЕ,ЗА ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО!А ПАРИТЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ ТАМ ОТКЪДЕТО СЕ ВЗИМАТ И ЗА ДЕПУТАТИТЕ?

 
 
Жанет
09 ноември 2022 | 17:10

Точно така бабо ,да направят пенсиите като на депутатските пенсии и дома ни ще свети и без препоръки !

4 Фифи
  06 ноември 2022 | 15:14 отговор
 

Абсолютни глупости. Чистотата на дома зависи от културата и възпитанието на човек.

 
 
Жанет
09 ноември 2022 | 17:17

Ако си с минимална пенсийка едва ли ще имаш средства за скъпи препарати ,но не мисли ,че живеем в боклуци и мръсотии .Чистим си и си живеем скромничко но чистичко без да ми дават препоръки !

3 Ян
  05 ноември 2022 | 16:01 отговор
 

Точно така аз го научих от майками мир на душата и

 
2
  05 ноември 2022 | 15:59 отговор
 

 
1 Баца Гелуша
  04 ноември 2022 | 06:21 отговор
 

Че азь си почиствам цялата къща редовно.но тва няма да ми донесе тоз късмет от небето или някъде да дойдат пари.азь си ги изработвам сам самичка.

 

Добави Коментар