Поставете в хола чаша с вода и сол и вижте дали имате лоша енергия

07 август 2022 | 09:16
53957
4
Снимки: Unsplash, Pixabay
4

Ако искате лошата енергия да стои далече от вас, достатъчна е чаша вода със сол. Това стар, но изпитан метод, който е останал още от времето на нашите баби. И наистина помага.

Всеизвестно е, че домът е мястото, където всеки се чувства най-сигурен. Тук човек се наслаждава на семеен уют и топлина. След дълъг и тежък ден много хора искат да се върнат у дома, където да си починат и да съберат сили за следващия ден.
В някои случаи обаче, у дома не се чувстваме комфортно и дори може да се натоварим още повече. Причината за това е насъбрала се лоша енергия, която се е настанила вкъщи. Всичко това се отразява и на отношенията ни с близките, като споровете зачестяват и прерастват в конфликти и скандали. Всичко това ни натоварва и изнервя допълнително.

чаша вода

Ако искате да проверите дали в дома ни има от тази негативна токсична енергия и да я изчистите и премахнете, има един много лесен начин. Това става благодарение на сол и вода. За целта са нужни една супена лъжичка морска сол и една бутилка бял оцет. Оцета изсипете в чашата и прибавете малко водичка. Сложете и солта и оставете чашата на място, което е труднодостъпно.

Тя трябва да престои поне едно денонощия там. След това погледнете повърхността ѝ. Ако забележите, че солта плува във водата, това е знак, че има насъбрала се отрицателна енергия. тогава повторете същия ритуал. Щом видите солта, че е на дъното на чашата, домът ви е чист и вие отново можете да се потопите в спокойствие и тишина.
Важно е да премахнете негативната енергия, защото от нея се чувствате неспокойни и потиснати.

чаша вода

Ако се чудите как такава енергия може отново да нахлуе в дома ви, то това може да се дължи на някой външен приносител - съсед или гост и тя в последствие да си остане у дома. Лошата енергия може да доведе до безпаричие, напрежение и депресия, затова е важно да се отървете от нея колкото се може по-скоро.Четете ощеКалъфка за възглавница във фризера - брилянтен трик за горещите нощи

Още по темата

Коментари

4 Ot butilkata ocet kolko slaga?
  10 август 2022 | 02:41 отговор
 

 
3 Весьольй готвач
  09 август 2022 | 12:46 отговор
 

Накрая ако знаеш каква супичка ще стане с малко оцет ухаааа

 
2
  08 август 2022 | 20:24 отговор
 

Уж вода и сол,а в следващия момент изскача и бутилка оцет???

 
1
  07 август 2022 | 17:51 отговор
 

 

Добави Коментар