Автор
Ева Лъчезарова

Преимущества и недостатъци: Пералня със сушилня срещу отделна сушилня

Окончателно настъпи периодът от годината, в който след пране дрехите съхнат с дни, обувките непрекъснато са кални, а косата ни хвърчи на всички страни. Тъй като честно казано предпочитаме домакинската работа да ни отнема минимално време и да не прескачаме постоянно огромните сушилници, които заемат значително пространство у дома, решихме да потърсим адекватно решение. Тук обаче дойде един въпрос: на пералня със сушилня ли да се спрем или на отделна сушилня?

Кога да изберем пералня със сушилня?

- Ако мястото у дома ви е ограничено и просто нямате достатъчно пространство за сушилня.

- Ако не перете голямо количество дрехи наведнъж.

- Ако искате да приключите с прането без да е необходимо да го вадите и да го поставяте в сушилнята.

Какво трябва да имаме предвид?

- Комбинираните перални най-често могат да изсушат по-малко количество дрехи, отколкото да изперат, тоест не можете да разчитате на пълния капацитет на пералнята си.

Идеалното решение:

Чудесен вариант е първата в света пералня със сушилня с термопомпа от AEG. Тя суши дрехите на щадящо ниски температури и спестява до 40% консумация на електрическа енергия и вода в сравнение с останалите подобни уреди на пазара.

Кога да изберем отделна сушилня?

- Ако сте доволни от сегашната си пералня и бихте инвестирали единствено в сушилня

- Ако перете голямо количество дрехи наведнъж, можете да използвате едновременно и пералнята, и сушилнята.

Какво трябва да имате предвид?

- Ще бъде необходимо да преместите дрехите от пералнята в сушилнята

Идеално решение:

Знаете ли, че на пазара вече има сушилня, която може нежно да се погрижи за всяка тъкан в гардероба ви, включително и за любимите ви, но капризни пуловери?

Системата AbsoluteCare® на AEG програмира прецизно температурата на сушене и движението на барабана, така че дрехите ви да не се свият и да запазят формата си. Това не е всичко! Вълшебната сушилня дава на връхните ви дрехи точното количество топлина, така че успяват да възстановят своята водоустойчивост.

Изненадите не приключват до тук, сега имате възможност да спечелите именно моделът T8DEE48S, като единственото, което трябва да направите, за да се включите в играта, е да отговорите на един лесен въпрос. Очакваме вашите отговори до 13-ти декември. Стискаме палци!