Сашо Кадиев показа тузарския си дом, в който живее с Ивелина (Снимки)

23 октомври 2021 | 08:52
5881
1
Снимки: Instagram
1

Влюбените гълъбчета - Александър Кадиев и моделката Ивелина Чоева, са си спретнали разкошно кътче за съвместното си съжителство.

Домът, който актьорът и водещ на "Преди обед" дели с настоящата си приятелка е повече от луксозно, въздишат последователите им. Мълвата, че Сашо се е изнесъл от къщата на майка му в Кокаляне, за да дели един покрив с любимата си Ивелина, която самият той нарече неотдавна "любовта на живота ми", се разнесе още през лятото.

Е, вече е ясно, че двамата са се нанесли в апартамент под наем в квартал, който се намира близо до bTV - хем да се радват един на друг, необезпокоявани от Катето Евро и кучетата ѝ, хем Кадиев да е близо до работното си място, пише "Пик".

Докато се наслаждават на уюта на новия си дом, който е на крачка от работното място на забавния завзек, хубавата Ивелина се е отдала на бизнеса си със свещи. Тя обаче изобщо не припарвала до домакинската работа.

За тази цел Сашко вадел луди пари за професионални чистачи. По няколко пъти в месеца екип на една от най-големите фирми за почистване на домове и офиси посещава жилището, за да го приведе в изрядни ред и чистота, издават още от изданието. 

Самият Сашо пък не се въздържа и сподели в сторито на Инстаграм снимки на детайли от любовното му гнездо. От тях ясно си личи, че дневната е просторна и че Сашо, който е запален геймър, е пренесъл там и целия си "боен" компютърен си арсенал.В коридора пък е поставена специална витрина, декорирана с някои от благоуханните творения на Чоева.

Четете още: Адел показа къщата си. Защо в нея има дъвка на Селин Дион в рамка? (Снимки и Видео)

Още по темата

Коментари

1 Ужас
  23 октомври 2021 | 11:55 отговор
 

Курвата на бТВ туцикенеф.Анален като Жоро кенефа

 

Добави Коментар

Най-четени