Стъклописът променя изцяло атмосферата на помещенията. Той има магическо присъствие, придава на помещенията феерично и неотразимо излъчване.

Това е декорация, която никога не излиза от мода. Едно изкуство, което, приложено в декорирането на интериора, придава изтънченост, артистичност и уникалност.

Затова решихме да ви представим няколко красиви идеи за вашия дом.

Стъклописите могат да се прилагат както за отделни части на интериора, така и да са част от цялостна композиция. Например може да се прилагат към врати, стъкла, осветителни тела. Могат да изобразяват отделни орнаменти или да са част от цялостната интериорна идея.

Стъклописът е една богата палитра от емоции, цветове и форми. Цветовете имат уникалното свойство да въздействат върху чувствата, емоциите и настроенията на хората. Цветовете са навсякъде около нас. Чрез тях ние получаваме цялостно впечателние от заобикалящата ни среда.

Чрез безброй многото тонове, полутонове и нюанси, стъклописът придобива хармонично съвършенство.

И разбира се всяко произведение е уникално и няма аналог, изработва се ръчно и е изцяло съобразен с желанията на хората и интериора за който се изработва.

Стъклописът може да се използва в интериора, като една идея за декорация и постигане на индивидуалност в заобикалящото ни пространство.