Днес имаме възможността да надникнем в дома, в който живя легендата Ейми Уайнхаус в най-успешните си години.

В момента той е обитаван под наем от студенти, които разбрали по-късно, че прекрасното жилище е принадлежало на Ейми. Тя е живяла в този апартамент в най-силния си период, преди да се премести през 2010 година.

Жилището разполага с три големи спални, голям балкон и малък двор, в който със сигурност Ейми е организирала партита за своите приятели.

Новите наематели на жилището споделиха, че дори не са подозирали, че Ейми е живяла там:

"Случайно попаднахме на снимки на Ейми и селфита, които си е правила и просто разпознахме на заден фон апартамента. Много се развълнувахме!“

Всъщност Уайнхаус е била притеснявана от папараци неведнъж, които често обграждали входната врата на дома й и също така често е бил посещаван от полицаи. По-рано тази година бившият съпруг и голямата любов на Ейми Уайнхаус, Блейк, сподели факти около смъртта на певицата. Той разкри, че тя е направила опит за самоубийство около 2 месеца преди да почине от алкохолно натравяне.

Блейк разказа още, че причината за това може би е фактът, че Ейми един ден му се обадила, за да му напомни, че биха имали годишнина на този ден, но той е бил зает и приятелката му Сара е вдигнала телефона вместо него.

"В този момент бях зает и не можех да говоря, но не подозирах, че това ще нарани Ейми. На следващия ден й се обадих, за да й се извиня и тя ми каза, че преди малко се е порязала лошо и че раната е сериозна. Тя почина два месеца след това.“