Вещите в дома, които действат като енергийни вампири

03 април 2021 | 08:33
7049
4
Снимки: Pixabay
4

Има ли ли сте усещането, докато сте си вкъщи, че ви прилошава, заболява ви глава или някакъв дискомфорт завладява сетивата си. Ставате непохватни, в лошо настроение сте, работата ви върви бавно, нещо все ви тревожи. Ако всичко това ви звучи познато, експертите по Фън Шуй са единодушни - време е да направите ревизия на дома си и да откриете вещите в жилището ви, които ви карат да се чувствате в не особено добра кондиция.

Сухи цветяИзкуcтвeнитe цвeтя изcмуквaт eнeргиятa oт живoтa и млaдocттa в oкoлнoтo прocтрaнcтвo и ви лишaвaт oт жизнeнocт. Хубaвo e в жилищeтo cи дa държитe cвeжи цвeтя. Много флористи биха ви посъветвали да гледате вкъщи бегония, която е символ на благополучието.

Счупени или захабени предметиСтарото поколение е свикнало да пази счупените и захабени вещи „за всеки случай“. По-правилно обаче ще е да се отървете навреме от тези предмети, за да избегнете неприятности. Повредените вещи носят негативна енергия. Освен това с тях сте преживели много събития (хубави и лоши). Представете си колко енергия са натрупали в себе си! Изхвърляйте вехториите или старите и износени друхи с леко сърце, но го направете правилно. По-добре не ги изхвърляйте в контейнера за боклук, където някой може да си ги прибере и да си присвои жизнената ви сила – вещите, които сме докосвали, са незримо свързани с нас. Направете весело изгаряне на вехториите си на село и се простете с миналото. Изчистете пространството около себе си за нови неща!

Вещи, принадлежали на бившите обитатели на домаЧесто бившите собственици на недвижими имоти оставят там свои вещи. Новите стопани понякога даже се радват на тези находки, които често се оказват полезни. След време обаче започват да забелязват странни неща – например, че постоянно сънуват кошмари. Не разбират какво става, проветряват стаите, редовно чистят, но продължават да се измъчват от неприятни сънища. Става ясно, че проблемът е в дивана на предишните собственици. Имайте също така предвид, че при продажба на апартамент всеки би се постарал да представи имота в най-добрата му светлина и за нищо на света не би казал на потенциални купувачи, че на оставения в жилището диван е лежал (или дори умрял) тежко болен човек.

Дреболии

Ето кои са основните източници на негативна енергетика – неработещи часовници, изхабени батерии, календари с необърната страница, износени чехли и счупени стъкла или огледала. От тях трябва да се отървете на първо място. Не забравяйте изтощените батерии да изхвърляте в конкретно предназначени за целта пунктове със специални контейнерчета, които има във всеки магазин за телефони или черна техника.Счупен мобилен телефон или компютърТелефонът е основният акумулатор на енергия в жилището. Именно в него се съхранява практическия целият живот на съвременния човек. Очите ни са така устроени, че не могат да видят менталните връзки, идващи от ефирния свят (иначе щяхме да полудеем!). Учени обаче са доказали, че електронните устройства не са просто средства за развлечение и комуникация. Те са и своеобразен портал, който може да взаимодейства с нашата енергия. Затова е важно да изтривате ненужните снимки и данни и да заличите историята, свързана с негативни събития (заболявания и т.н.). Ако телефонът или компютърът ви се е повредил и не може да бъде поправен, не си го оставяйте за спомен или за части. Отървете се по-скоро от него и започнете нов живот с нов телефон или компютър!

Подхвърлени нещаАко сте разчистили всичко съмнително от жилището си, а продължава да ви преследва лош късмет, време е да потърсите дали някой не ви е подхвърлил нещо. Може да са животински кости, кичури коса, игли, камъни или чувалчета с пръст. Възможно е някой, който е бил в дома ви, да е подхвърлил предмети с цел магия, за да ви навреди. Едно хубаво почистване и освежаване на дома ви ще ви помогне да намерите подочна вещ в случай че наистина такава има.

Четете още: Ето го дома на Ангелкова! Бившата министърка рацъфна, след като напусна властта

Още по темата

Коментари

4 Психолог
  03 април 2021 | 19:16 отговор
 

Вещите са свързани със спомени, които на свой ред са свързани с емоции.Ние дори несъзнателно ги подхранваме с енергията си, защото са емоционално свързани с нас.Но това е като да поливаш с вода изсъхнало дърво.Даваш му енергия, а то не ти дава плодве за да си възтановиш силите.Ето защо изсъхналото дърво трябва да се отсече, а на негово място да се посади ново.Иначе се губи баланса между даване и получаване на енергия.Живота не се състои в генома, а се състои в обмена на енергии.

 
3 Психолог
  03 април 2021 | 19:13 отговор
 

Вещите са свързани със спомени, които на свой ред са свързани с емоции.Ние дори несъзнателно ги подхранваме с енергията си, защото са емоционално свързани с нас.Но това е като да поливаш с вода изсъхнало дърво.Даваш му енергия, а то не ти дава плодве за да си възтановиш силите.Ето защо изсъхналото дърво трябва да се отсече, а на негово място да се посади ново.Иначе се губи баланса между даване и получаване на енергия.Живота не се състои в генома, а се състои в обмена на енергии.

 
2 БАМ БАМ
  03 април 2021 | 18:56 отговор
 

С жена ми си взехме от сексшопа две кукли за да разнообразим малко нещата в спалнята.Моята кукла е китайка с тясна вагина и издава страхотни охкащи звуци при употреба.Куклата на жена ми представлява едър негър с огромен фалос, който се огъва и вибрира.А самата кукла издава страховити звуци.От както ги взехме с жена ми не сме били интимни повежду си.Вече втора година правим секс само с куклите си.Но след секс с тях се чувстваме изтощени, сякаш са ни изсмукали енергията.

 
1 фен
  03 април 2021 | 13:28 отговор
 

Не само да почистите,дома,но и да звъннете,на,,шесто чувство'',инак тежко,горко вам.

 

Добави Коментар

Най-четени