Вижте разкошния дом на Меган и Хари в Калифорния, където двамата избягаха

След като Меган Маркъл и принц Хари отпрашиха към САЩ, време е да ви разходим из дома, в който бившите херцози на Съсекс ще се наслаждават на семейната си идилия в компанията на сина си Арчи.

Всъщност Меган и Хари отдавна се канеха да се установят за постоянно в Златния щат (както още наричат Калифорния), имайки предвид страстната жажда, която смуглата красавица винаги е изпитвала към филмовия шоубизнес, както и факта, че там живее майка ѝ.


Затварянето на границите от Тръмп заради пандемията обаче наложи по-бързото им изнасяне от Канада. Въпреки че двойката все още не е оповестила официално местонахождението си в момента, подозренията ни определено са насочени към едно великолепно имение в Малибу (град в окръг Лос Анджелис), към което се знае от по-рано, че Меган и Хари са проявили особен интерес.

Къщата е собственост на звездата от сериала „Спасители на плажа“ Дейвид Чарвет и съпругата му, но от години се отдава под наем на хора, които могат да си го позволят. Известно е, че досега Меган Маркъл и принц Хари са посещавали имота и са отсядали за кратко в него.


Имението се намира в Калифорния и възлиза на стойност 7 милиона долара. Разположено е на площ от над 1100 кв.м. и разполага с просторен двор с красива гледка. Има 8 спални, 10 бани, басейн, тенис корт, собствен киносалон и изискана изба. И е само на 50-60 км. от къщата, в която живее майката на Меган - Дория Радлан, пише „Дейли Мейл“.

Ако бившите херцози решат да се установят в Малибу и наемат точно този имот, те ще станат съседи на редица известни личности, сред които Кейтлин Дженър, Мел Гибсън и Робърт Дауни Джуниър.



Освен това, Малибу е добър избор за кралската двойка и ако наистина Меган смята да влезе в развлекателния бизнес, участвайки в продукции на Disney и Netfli, изборът им не би бил лош. Пък и Холивуд е съвсем наблизо.

Четете още: Вижте уникалния апартамент на ДженифърЛорънс от близо 400 квадрата