Вижте скъпарския нов дом за 25 млн. на Джъстин и Хейли Бийбър

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Болдуин добавиха към списъка си с имоти изумителна къща на стойност цели 25,8 милиона долара.

26-годишният Джъстин и 23-годишната Хейли вече ще живеят в ексклузивния Бевърли Парк, затворено общество за богаташи. Новият им дом е почти двойно по-голям от този, в който живееха досега.

Къщата се намира точно срещо тази на Меджик Джонсън, а други жители на квартала са Еди Мърфи, Силвестър Сталоун, София Вергара и Дензъл Уошиънгтън.

Предишният собственик направил ремонт на имота за впечатляващите 10 милиона долара. Първоначалната цена на къщата беше 42 милиона долара, но продавачът не успял да намери купувач на такава стойност.

Домът е изслючиелно елегантен, а в него е разположена специална кухня за шеф готвач, който ще приготвя гурме ястия за Джъстин и Хейли. В къщата има библиотека, с гледка към градината, където новите собственици могат да подредят книгите или албумите си.



В двора е разположен огромен инфинити басейн, а откритото пространство е толкова голямо, че в него може да се играе дори футбол. В допълнение към това двамата млади могат да играят и тенис в задния си двор.



Скъпарската къща има още кино салон, фитнес и външна камина, която вероятно ще се превърне в любимо място на гостите на Джъстин и Хейли.



От спалнята на двойката се разкрива чудесна гледка към планините, които заобикалят имота.

Предишният дом на двамата влюбени бе закупен през март миналата година, той е на стойност 8,5 милиона долара и явно бързо е омръзнал на Джъстин. Той дори се опита да го продаде в социалната мрежа Instagram, където пусна наддаване за къщата си.