Автор
Woman.bg

Вижте тузарското имение, в което ще живеят Меган и Хари

Вече е ясно – Меган и Хари отлетяха за Канада и обърнаха гръб на кралския двор завинаги. От 1-ви април херцозите няма да имат никакви ангажименти към кралица Елизабет II и ще започнат живота си на чисто.

На първо време двойката и малкият Арчи ще живеят във Ванкувър, но според източници предстои да се установят в слънчева Калифорния. Говори се, че Меган и Хари са си набелязали тузарски имот в Малибу, който е на стойност 7 млн. долара, а главното му предимство е, че се намира близо до дома на майката на Меган – Дория.



Имението предлага всевъзможни удобства на младото семейство, включително 8 спални, 10 бани, басейн, кино салон, тенис корт и луксозна винарска изба. Разбира се, обзавеждането е модерно и изключително шикозно. Сред звездните съседи наоколо са Робърт Дауни Джуниър, Мел Гибсън и Кейтлин Дженър.

Имението в Малибу е близо и до Холивуд, който все още е мечтана територия за Меган. Припомняме ви, че наскоро се появиха слухове, че херцогинята е в готовност да поднови кариерата си и дори подписа договор с Disney за озвучаване на анимационен филм.



Четете още: Меган и Хари отново се опълчиха на кралицата