Автор
Woman.bg

Безплатни прегледи за акне в края на октомври

За шеста година голяма козметична компания обединява усилия с редица специалисти и партньорски организации в кампанията “Заедно сме в борбата срещу акнето“. Целта й е да инициира открит и професионален обществен диалог по темата и да подчертае, че акнето е лечимо заболяване и ролята на дерматолога в процеса е ключова. Традиционно кулминацията на целогодишните активности по кампанията е организирането на безплатни прегледи при дерматолог. Тази есен това ще се случи в изцяло нов формат – онлайн.

Партньор на козметичната компания BIODERMA в начинанието е българското приложение за телемедицина Healee. Платформата позволява чат, видео и аудио връзка между лекаря и пациента, в удобно за тях време. Условията за пълноценна консултация са спазени, както и тези за безопасна дистанция. „2020-та година представи пред нас редица предизвикателства и организирането на традиционните прегледи на живо беше едно от тях. Използването на платформа за телемедицина за консултациите ще ни позволи да продължим да изпълняваме дългосрочния си ангажимент към грижата за здравето на кожата заедно с нашите партньори, ефективно и безопасно за пациента и лекаря“, коментира Мира Драганова, Генерален директор на NAOS за регион Балкани.

Проектът на BIODERMA с платформата Healee е и първата мащабна инициатива от този тип до сега у нас. Безплатните консултации ще са достъпни за период от 2 седмици – от 19-ти до 30-ти октомври, а желаещите за преглед ще могат да избират измежду 150 специалисти, които тази година са част от програмата. Пациентите могат да свалят приложението на мобилния си телефон (за Android и за iOS) или да използват десктоп версията на приложението на app.healee.com.

Прочетете още: Изпитвам буря от негативни емоции – как да я потуша?!