Автор
Бояна Николова

Естественото чудо на кръвообращението - добрият избор в битката срещу COVID-19

Онзи ден с мен се свърза разстроена възрастна жена, която искаше информация за ГинкоВин. Сподели ми, че синът ѝ, който е лекар в София, ѝ е изпратил една опаковка от продукта с молба да го пие всеки ден. Жената се чувстваше изоставена в някакво затънтено село в Странджа планина, без никакъв шанс за навременни лекарски грижи, без близка аптека. Осведомяваща се само от медиите за всичко случващо се, тя беше изпаднала в ужас.

Вече беше чула за недостига на лекарствени средства. Знаеше за стотиците останали без необходимите им кръворазреждащи препарати заради презапасяването на хора, които в паниката си са взели от онези, които са истински нуждаещи се. Плачеше по телефона от гняв, че е безпомощна, от страх, че ще я сполети най-лошото, и от тъга, че е съвсем сама. И докато я уверявах, че всъщност синът ѝ не я изоставил, а точно обратното - че я е завел там, за да е на по-сигурно и спокойно място, че неговата работа тук, в София, би я застрашавала много повече, аз постепенно си дадох сметка за причината на нейното обаждане. Тя не искаше да разбере нищо за ГинкоВин, защото вече знаеше всичко. Синът ѝ ѝ беше обяснил великолепно защо ѝ го изпраща и защо трябва да го пие. Тя знаеше, че тежките форми на COVID-19 предизвикват бързо съсирване на кръвта и смъртоносни тромбози. Знаеше, че гинко билобата спомага за предотвратяване именно на това, че подобрява кръвообращението и нормалната циркулация на кръвта, че подобрява снабдяването с кислород и оросяването. Знаеше всичко, което ѝ бе нужно, за да се увери в нуждата от приема на продукта. И като че ли изобщо не се съмняваше в ефекта му.

Аз си дадох сметка, че всъщност тя ми се обажда само за да получи потвърждение за синовната обич. Обади ми се, за да разсея страховете ѝ и да ѝ вдъхна кураж. Аз – един съвсем непознат човек за нея, аз – просто един глас от другия край на България, трябваше да потвърдя, че изпратената опаковка ГинкоВин е доказателство за обичта и грижата на сина ѝ.

В действителност Гинко Билобата е известна като „естественото чудо на кръвообращението”. Тя подобрява снабдяването с кислород и оросяването на мозъка, сърцето и крайниците. Това прави Гинко Билобата подходяща за хора, преживели инфаркт или инсулт, както и за хора, попадащи в рисковата група. Наблюдава се също засилване на концентрацията и паметта и подобряване на кръвообращението. Установено е също, че екстрактът от Гинко Билоба има благоприятен ефект при хора с атеросклероза, страдащи от Алцхаймер, болестта на Рейно (синдром на „студените крайници”), при хора със затруднения при ходенето.

Екстрактът от гроздово семе е натурална растителна субстанция, която е с концентрирано съдържание на мощни антиоксиданти, които предпазват клетките от разрушителното действие на свободните радикали и подпомага нормалната циркулация на кръвта към малките периферни кръвоносни съдове. Проантоцианидите правят кръвоносните съдове еластични и това води до намаляване на кръвното налягане, подобряват проходимостта на кръвоносните съдове, предпазва от образуване на плаки и тромби в артериите, заздравява стените на вените, като предпазва от образуването на разширени вени и спукани капиляри.

ГинкоВин е уникална комбинация между двете билки. GinkgoVin (ГинкоВин) се отличава с висока концентрация на екстрактите в една таблета. Екстрактът от Гинко билоба съдържа <5 PPM Ginkgolic acid (гинколиева киселина – количество, за което се счита, че не дразни стомаха). Това означава, че екстрактът е с фармацевтична чистота и може да се влага в лекарства. Двата екстракта в продукта се допълват взаимно, което засилва благотворното им действие при сърдечно-съдови заболявания, неспособност за концентрация, отслабване на паметтта, атеросклероза, високо кръвно, студени крайници. GinkgoVin (Гинко Вин) е натурален продукт, не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. В една опаковка GinkgoVin се съдържат 60 таблети, които са достатъчни за двумесечен прием. Можете да намерите в аптеките и без рецепта или онлайн на www.botani.cc.

(в материала има продуктово позициониране)