Автор
Woman.bg

Herbalife Nutrition стана спонсор на изгряващата тенис звезда Александър Лазаров

Herbalife Nutrition, световната компания в областта на храненето, официално обяви подписването на споразумение за спонсорство с младия български тенисист Александър Лазаров. Съгласно споразумението Herbalife Nutrition ще осигурява на Александър най-високия клас хранителни добавки и продукти, за да му даде възможност да постига възможно най-добрите резултати в тенис турнирите.


Двадесетгодишният състезател от София, който е един от най-забележителните български тенисисти, в момента на четвърто място в българската тенис ранглиста-мъже, оценява първокласното качество и благоприятните ефекти на хранителните продукти на Herbalife Nutrition (Широка гама продукти за здравословен начин на живот) и реши да стане посланик на марката Herbalife Nutrition.

Упорита работа, отдаденост и преди всичко любов и страст към тениса, са отличителните белези на кариерата на Александър Лазаров. Стартирайки от ранна детска възраст, той е посветен на тениса през целия си живот, като е успял да натрупа значителни успехи и да спечели много награди не само в България. Александър навлезе в мъжкия тенис едва в края на 2016, но е уверен в своя бъдещ професионален успех, като планира да участва в няколко АТП турнира до края на годината. Наскоро Александър спечели втората си ITF титла, на турнира в Грузия, след пет спечелени мача и без нито един загубен сет. Сега е насочил усилията си към следващия турнир.


Есперти и фенове са съгласни, че Александър го очаква бляскаво бъдеще, и самият той твърди, че нищо не може да бъде постигнато без постоянство и правилно дефиниране на целите: "Всъщност е доста просто: В момента, в който си поставиш целта и инвестираш цялата си енергия, способности и страст да я постигнеш, практически е невъзможно да се провалиш и резултатите неизбежно идват. Трябва да кажа, че моят успех изключително много зависи от целия екип – моето семейство, което ме подкрепя от самото начало и продължава да е до мен. В спорта е необходимо да правиш много жертви, необходими са стриктна дисциплина и постоянство. Всяка тренировъчна сесия трябва да бъде по-добра от предходната и заедно с редовните и ефективни тренировки, също се нуждаеш от качествено и балансирано хранене. Това е нещото, което открих в хранителните продукти на Herbalife Nutrition и ги употребявам вече няколко години. Herbalife Nutrition е отличен партньор и аз съм изключително развълнуван от тази подкрепа. Висококачествените им продукти осигуряват допълнителни хранителни вещества, така че да бъда по-уверен и подготвен за бъдещите турнири."


С това споразумение за спонсорство Александър се присъединява към повече от 150 спортисти и отбори по света, сред които LA Galaxy и футболната звезда Кристиано Роналдо на които Herbalife Nutrition е горд спонсор.

Нина Шебечич Църнолатац, Регионален директор за Югоизточна Европа и България, поясни защо компанията е поела този ангажимент към Александър: "Ние сме горди и развълнувани от договора си за спонсорство с Александър Лазаров и сме убедени, че нашите висококачествени продукти ще допринесат за физическата му подготовка и ще му помогнат да постигне дори по-добри конкурентни резултати."