2019-а е, китайците вече кацнаха на обратната страна на Луната, а Илон Мъск загрява за космическия бизнес с оферти за нискобюджетни пътувания до Марс. Затова Ви молим да се отнесете с доза добри чувства към нашата авторка, която в първите седмици на новата година реши да вземе едно нестандартно интервю от... черния си дроб. Самата тя твърди, че няма никакви клинични отклонения, но ако все пак държите да се запознаете с този непубликуван досега разговор, представяме го без редакторска намеса:

-Здравей. Винаги съм се чудела какво мислиш за мен? Добра стопанка ли съм на тялото си или не?

-От години чакам някой да ми зададе този въпрос. Първо - смятам, че си отвратителна стопанка. Не спиш достатъчно. Нервираш се през ден в офиса. Не разбирам също защо ги ядеш тези шоколади, честно! Вероятно ти носи някакво удоволствие, ама питаш ли ме мен как се справям с цялата тази захар. Понякога ми идва направо да се гръмна. Невъзможно е...

-Значи спирам шоколада и всичко е наред?

-Не съвсем. Тази Коледа бях пред колапс - сарми, вино, уиски, греяна ракия, баница и баклава... Ти наистина ли смяташ, че има начин всичко това да се преработи, да се пречисти и да не доведе до повсеместно натравяне на всички органи?

-Значи за мен Коледата е удоволствие, а за теб ужас. Така ли?

-Имал съм и по-лоши моменти с теб. Помниш ли, когато помоли стюардесата в самолета за Куба да ти донесе осмото уиски и тя отказа. Тогава си поръча три бири и заспа, а аз два дни се опитвах да преработя целия този алкохол, за да не се натровиш. За капак седмица след това подобри личния си рекорд с 10 големи рома и два кокосови коктейла.

-Добре, ще ми обясниш ли всъщност какво правиш ти?

-Много е глупаво от твоя страна да не знаеш. Имам над 400 жизнено важни функции. На първо място - грижа се за захарния баланс в организма ти. А ти ми създаваш ужасно много грижи в тази насока. Освен това складирам някои много важни за теб витамини и минерали. Ако случайно се окажеш в ситуация, в която не ти достига витамин В например, аз ти давам. Ти не знаеш за това, защото аз го правя във всяка минута и всяка секунда на денонощието. Поддържам и специални депа с желязо, мед и магнезий. Когато тялото ти има нужда, аз ги отпускам, за да може например в костния ти мозък да се образуват здрави кръвни клетки.

-Това вече ми звучи много сложно!

-Сега разбираш ли, защо съм ти бесен, задето се наливаш с вино и не спираш след втория шоколад, а искаш трети. Имам десетки по-важни работи от това да се боря с алкохола, който поемаш. Аз пречиствам целия ти организъм. Грижа се за детоксикацията на всички нива. Занимавам се с това дали да повиша телесната температура на вътрешните органи или не в зависимост от температурата навън. Преработвам всички отрови, които попадат в теб. Нали не мислиш, че мръсният въздух не ти вреди? Вреди ти, разбира се. Аз се грижа тази вреда да е минимална.

-Сега вече ме накара да съжалявам за начина на живот, който водя. Добре, как мога да ти помогна в твоята мисия да се бориш с отровите?

-Много е просто. Детоксикирай се. Пий повече чиста изворна вода. Спри за малко със захарта, белия хляб и мазните храни. След всичко, което ми причини - защо не направиш един пречистващ режим. Провери кои са билките, които ми помагат да изчистя отровите от теб. Много е лесно, стига да си даваш сметка колко е важно това наистина.

Даже ще ти подскажа. Има някои натурални съставки, които са просто вълшебни. Например екстрактът от андрографис и леспедеза, мащерката, репеят и органичнит Селен. Всички тези съставки се съдържат в ДетоксиФайв. Само ти подсказвам :)

*Дали ще намерите воля да започнете своята детоксикация още днес, зависи само от вас. Когато получихме този материал, ние вече бяхме убедени, че ще потърсим някаква билкова добавка, която ще ни помогне да изгоним отровата от организма си възможно най-бързо. Спряхме се на ДетоксиФайв, защото съдържа 5 билки, които доказано помагат на тялото за детоксикация и прочистване.


(в материала има продуктово позициониране)