Ива Екимова разкри страничните ефекти, които ваксината срещу Ковид-19 са ѝ причинили

Ива Екимова е поредната родна звезда, която реши да се ваксинира срещу Ковид-19.

Чаровната пиарка сподели пред последователите си във Фейсбук какво я е провокирало към крайното решение и защо в продължение на година нейни приятели ѝ са се подигравали заради отговорността и паниката, които проявява към плъзналата по цял свят зараза. Тя също така разкри как се е чувствала и с какви странични ефекти от ваксината се е сблъскала:

"От 13-и март 2020 съм спазвала стриктно всички мерки срещу разпространението на заразата от ковариня вирус, който преобърна живота ни. Въпреки подигравките и подмятанията на някои от близките ми приятели се бях запасила с дезифектанти и всякакви средства, които да ме предпазят от зараза.

Всяка покупка, която влизаше у дома беше измивана и почиствана. С всички мерки, наложени от властимащите се съобразявах и когато забраните бяха разхлабени, бях много внимателна при посещения на обществени места. Първата доза от Астра Зенека ми бе сложена от личния лекар на 10-и март 2021.

Страничните ефекти продължиха един ден. Болката в ръката беше доста силна, но главоболието и треската отшумяха за една нощ. Вчера - на 13-и август посетих ваксинационния център на Мбал Св. Анна. Изключително мили, възпитани и любезни медицински лица ми поставиха втората доза. Не съм се срещала с вируса, а със сигурност мога да кажа, че в момента изпитвам облекчение, разтоварвайки се от притеснението от зараза. В момента се чувствам чудесно.

Четете още: Теди Велинова пръска сексапил от Гърция (Снимки)