Автор
Woman.bg

Как да се справим с продължителната кашлица?

Ключът към отличното здраве е силната имунна система. Имунна система ни предпазва от различни болести – простудни, заболявания, грипове и др. Правилното функциониране на имунната система допринася за справянето на организма ни с хранителни натравяния, контролира алергии и забавя процеса на стареене. Имунната система унищожава бактериите, носещи болести и премахва увредената тъкан.

Рибофлу сашета за поддържане и добро фунциониране на имунната система. Рибофлу е хранителна добавка, съдържаща ацетилцистеин, цинк, астрагалус и бромелин. Рибофлу помага при борбата с острите вирусни заболявания, като улеснява отхрачването и подсилва имунната система.

За ефективното действие на имунната система са необходими определени хранителни вещества.

НАЦ (ацетилцистеин) - помага при разрушаването и отстраняването на храчки. Стимулира продукцията на глутатион, който е изключително важен за чернодробните детоксикиращи процеси. Подпомага предпазването на сърдечносъдовата система и черния дроб; дихателната функция; детоксикационните и антивирусните процеси в организма.

Нуклеотиди Риболайф - заедно с другите познати нуклеотиди, това са единиците, формиращи ДНК и РНК-вериги, в които се съдържа геномът ни, безкрайните копия от архивираната генетична информация, нужна за живота ни. Серия от медицински публикации показва предимствата при включването на нуклеотидите като хранителна добавка при много заболявания. Някои човешки изследвания сочат, че включването на нуклеотиди в диетата, особено в случаи на критични заболявания, помага за възстановяването и намаляват периода на хоспитализация. В тези случаи се наблюдават подобрени имунни реакции.

Цинк - цинкът има ключова роля в механизмите на имунна защита и помага при борбата с острите вирусни заболявания, като грипа. Допълнителни количества цинк подсилват защитата и елиминират по-бързо вирусните и бактериални инфекции.

Астрагалус- действа ободряващо, подсилва имунната система, спомага за функцията на надбъбречнатата жлеза и храносмилането. Астрагалус (Astragalus) засилва метаболизма, подобрява оздравителните процеси, предоставя енергия срещу умора и продължителен стрес. Астрагалус (Astragalus) е полезен при настинки, грип и проблеми свързани с имунна недостатъчност.

Бромелаин - повишава имунитета и увеличава броя на белите кръвни телца. Използва се като противовъзпалително и обезболяващо средство, при спортни травми, храносмилателни проблеми, синузити и възстановяване от операции.