Автор
Роси Кацарова

Как да се справите със страничните ефекти на любовта!

Най-любовният празник в годината – Свети Валентин, се задава на хоризонта.

Ако сте от щастливките, които са на гребена на любовната вълна, най-вероятно очаквате Деня на влюбените с нетърпение. Но като оставим настрана вълнението покрай празника, има ли нещо друго, което ви прави впечатление?

По-разсеяни сте от обикновено?

Случва ви се да си търсите ключовете за колата в продължение на цели пет минути, преди да осъзнаете, че ги държите в ръка? Или да се връщате, за да проверите изключили ли сте ютията, минимум два пъти преди най-накрая да излезете от вкъщи?

Да, точно за това говоря! Навярно никой не ви е предупредил, че любовта идва със своите странични ефекти. Но, спокойно, имате помощник в справянето с любовната разсеяност и той се казва ГинкоВин + Центела.

Това е продукт, представляващ невероятна комбинация от Гинко Билоба, гроздово семе и центела, който подобрява концентрацията и действа благоприятно на паметта, кръвообращението, кръвното налягане и кръвоносните съдове.

Екстрактът от Гинко Билобата е помощник в усилването на паметта, показват редица изследвания, проведени в Германия и Франция.

Установено е също така, че екстрактът от този дървесен вид спомага за снабдяването на мозъчните клетки с глюкоза. Тя е жизнено необходима за правилното функциониране на мозъка и централната нервна система.

В същото време екстрактът от Гинко Билоба подобрява трансмисията на нервни сигнали между мозъчните клетки и така допълнително стимулира функцията на мозъка.



С усмивка се обръщам и към тези, които все още не са в плен на любовта. Това, че стрелите на Купидон не са ви улучили, не значи, че няма как да стоплите сърцето си за празника.

Има и то отново е с помощта на ГинкоВин + Центела и по-конкретно Гинко Билобата, съдържаща се в продукта. Тя буквално стопля сърцето. Това се дължи на факта, че продуктът подобрява кръвообрaщението, като същевременно не позволява образуването на съсиреци и тромби в кръвоносните съдове. Не само това, но се увеличава и тяхната еластичност и проходимост.

ГинкоВин + Центела съдържа и гроздове семе. Пояснение, което правим за всички, решили да обърнат гръб на Свети Валентин и да празнуват Трифон Зарезан. Но да оставим шегата на страна – гроздовото семе е ценен продукт, представляващ мощен антиоксидант, който предпазва клетките от стареене и увреждания. А нека не забравяме, че е установено, че точно свободните радикали играят роля при възникването и развитието на много болести. Екстрактът от гроздово семе спомага за по-бързото зарастване на рани по кожата като стимулира по-бързата регенерирация на наранените кръвоносни съдове.

Свойствата на ГинкоВин + Центела, свързани с подобряване на кръвообрaщението, паметта и концентрацията, допълнително се засилват от екстракта от центела. Която освен изброените плюсове има и изразено противовируснo и противомикробнo действие. Освен това центелата благоприятства процеса на регенериране на кожата след изгаряния, нараняване, акне и алергични дерматити.

Затова, дами, отпразнувайте празника, вие решавате кой от двата, подарявайки си ГинкоВин + Центела. Продукт, който ще ви помогне да се чувствате в кондиция, за да сте по-дълго влюбени в живота.

(в материала има продуктово позициониране)