Лекарите съветват как да предпазим децата си от коронавируса

Настоящата вълна на Covid 19 не е изненада за никого, но разпространението на вируса сред най-малките ни свари неподготвени. Статистиките сочат, че мутиралия вариант на Covid-19 е с до 70% по-заразен от предишни щамове, а около 40% от активните случаи в момента са при деца. Данни, които са откровено обезпокояващи и налагат незабавната ни реакция, за да защитим децата и себе си!

Добрата новина е, че специалистите са открили начин как да се предпазим: с помощта на продукт с високо съдържание на лактоферин, който пречи на свързването на Covid-19 с прицелните клетки на респираторната система.

ИМУНОХЕЛТ КИДС е имуномодулаторът с най-високо съдържание на лактоферин на пазара и може да се използва от нулева възраст. Той е особено подходящ както за превенция, така и за терапия на COVID-19 инфекция.

ЕТО КАКВО КАЗВАТ ЛЕКАРИТЕ ЗА имунохелт кидс:

Д-р Евгения Керчева – специалист Детски болести и хомеопатия, МЦ „Вита Медика‘‘ гр. Разград

Респираторните инфекции са на първо място в списъка от инфекциите, срещу които ИМУНОХЕЛТ КИДС има доказана ефективност.

Като профилактика, в хода на започнала вирусна инфекция или при вече отминала такава, ИМУНОХЕЛТ КИДС дава спокойствие за нашите деца и техните родители.

Истинската защита идва най-вече от лактоферина, който е важен гликопротеин, допринасящ за поддържане на нормалната имунна система. Той съдейства за повишаването на фагоцитарната активност на левкоцитите. Спомага за пренасянето на желязо до клетките и също така участва в поддържането на доброто състояние на полезната чревна микрофлора, която също е важен фактор за добрия имунен отговор. Най-голямото предимство на ИМУНОХЕЛТ КИДС е, че може да се прилага при деца от нулева възраст.



Д-р Елена Сурчева – специалист детски болести - МЦ „ПРИМА МЕД“, гр. Стара Загора

Много добър резултат се постига при използването на ИМУНОХЕЛТ КИДС като профилактично средство и превенция на вирусните заболявания. Продуктът има антибактериално, антивирусно, имуномодулаторно и пробиотично действие. Прилагането му по време на острия период на респираторна инфекция, помага за по-бързото лечение и предпазва от настъпване на усложнения чрез подобряване реакцията на имунната система.

Наличието на бета глюкани, черен бъз, лактоферин и ацерола в състава му, го прави мощен имуномодулатор.

Доц. д-р Нина Гамакова – Радкова, завеждащ отделение по Неонатология в МБАЛ гр. Русе

Ефектът от приема на ИМУНОХЕЛТ КИДС се свежда основно до това, че вирусът не може да се фиксира върху клетката, не може да проникне в нея и да се размножава. Стимулират се и някои от елементите на клетъчния имунитет, които директно потискат и унищожават причинителите на вирусната инфекция.

Под формата на сироп той е лесно приложим и за най-малките деца. Друг ефект е мощната антиоксидантна активност на съдържащите се екстракти от ацерола и черен бъз.

Профилактичното му приемане укрепва имунитета и регулира обмяната на вещества в организма. Можете да откриете ИМУНОХЕЛТ КИДС в близката аптека или онлайн - ТУК!

(в материала има продуктово позициониране)