Автор
Ева Лъчезарова

Лукчетата, които тази зима ще преоткриете

Замисляли ли сте се, че детството има вкус, аромат и текстура. Всички помним баницата на баба, сармите на мама, както и любимия си сладкиш. За съжаление на пазара останаха много малко продукти, на които можем да поставим етикет “детство” и "любими", но хубавото е, че все още са останали и такива.

Какво си представяте, когато чуете думата “лукчета”? България вероятно е единствената държава в света, в която хората асоциират тази дума с мили спомени, хрупкавост и сладък вкус. Все още си спомням първия път, в който ги опитах. Мама ми ги купи от магазина до нас, аз подходих малко плахо към тях, точно защото се казват “лукчета” и на детското ми съзнание не му се вярваше, че това наистина са бонбони. Буквално се влюбих в тях и до ден днешен, когато споделя на близък човек, че ми се хапват Лукчета, виждам по лицето му онази детска усмивка, която ти казва “искам и аз!”

Преди няколко дни започна да ме дразни гърлото и реших да си взема билкови бонбони, които да облекчат симптомите.
С изненада научих, че производителите на Лукчета са пуснали на пазара и билкови пастили, които съдържат комплекс от натурални билкови масла. Разликата с останалите продукти от серията е, че този вид Лукчета имат удвоено съдържание на натурални билкови масла, които имат доказан антимикробен ефект, а най-хубавото е, че симбиозата между ползата и вкусът им е повече от добра. Пастилите на Лукчета плюс са нов продукт на пазара и можете да ги намерите в аптечната мрежа.

Всички знаем, че лукчетата са любими на няколко поколения българи, а новите билкови пастили Лукчета плюс изненадват със своя патентован състав.

Опаковката на новия продукт Лукчета плюс напомня на по спокойни времена в тон с търсеното облекчение в гърлото.



Билковите пастили се препоръчват от Българската асоциация на микробиолозите и отново напомняме, че може да ги откриете лесно в аптеките.

И ако има продукт, който тази зима ще бъде задължителен в "комплекта ни за оцеляване", то това ще е опаковка Лукчета плюс за гърло. Защо ли? Защото са ефективни и ни носят оня познат вкус на лукчетата от детството, който толкова обичаме!

(в материала има продуктово позициониране)