Мари на Гала със стряскаща изповед за последиците от Ковид-19 върху нея

Близо два месеца след като дъщерята на Гала – Мари, се срещна с Ковид-19, днес тя продължава да чувства последиците от болестта върху себе си.

"В интерес на истината короната сега ми се струва като разходка в парка, в сравнение с последиците. Вероятно при много хора не е така и не искам да стряскам никого, но аз с всеки ден се чувствам все по-зле. Изминалата седмица ми беше много трудна в това отношение. Умора, главоболие, болки, кашлица и никаква мисъл в главата (това не е ново)", оплака са наследничката на тв водещата в социалните мрежи, пише "Марица".

View post on Instagram
 

Припомняме, че през ноември цялото семейство на Гала се зарази с коронавируса. Първа с коварния вирус се сблъска тв звездата, а няколко дни след нея положителен тест даде и половинката ѝ Стефан.

Малко след това стана ясно, че и Мари не е била подмината от болестта и се изолира при майка си и пастрока си, за да не зарази приятеля си Константин.

През цялото време, докато Мари се бореше в домашни условия със заразата, тя публикуваше постове в Инстаграм, от които ставаше ясно, че преминава сравнително леко през болестта.

В едни момент обаче дъщерята на Гала обезпокои последователите си в социалната мрежа с шокираща снимка на ръката си. "Това е моята ръка, откакто съм с ковид. Не знам каква е причината, дори без да съм я мокрила седи сбръчкана, а щом я намокря положението е това", сподели тогава изплашената Мари.

View post on Instagram
 

Четете още: Цеца Величкович показа внучето си (видео)