Млада и красива на 72! Тя се отказа само от един продукт!

28 юни 2022 | 13:25
11575
3
Снимки: Инстаграм
3

Прекрасна фигура, сияйна кожа, три деца и четири внуци. С това може да се похвали австралийката Каролин Харц, която е на 72 години. Тази невероятна жена, на която никой не може да даде годините, има тайна за младоликия си вид и за щастие я споделя.

Истината е, че дамата не се поти ежедневно във фитнеса и не спазва строги диети - тя просто се е отказала от един продукт преди 30 години. Става въпрос за захарта, въпреки че Каролин е любителка на сладкото. Причината да се раздели завинаги със захарта е, че на 40 години била диагностицирана със състояние на предразположение към диабет.

В многобройни интервюта Харц не крие факта, че решението да промени коренно начина си на живот и хранене не било лесно. Тя била обикновена жена, която не следяла за количеството захар в храните, които консумира.

В началото всичко ѝ изглеждало безвкусно, но здравословните проблеми наклонили везните в полза на отказа от сладкото. За нейна изненада тя скоро забелязала, че вкусът и ароматът на храната и напитките се завърнали и станали по-естествени, а кръвната захар се нормализирала.

Днес на 72 години жената изглежда много по-млада от връстниците си, но по-важното е, че тя е по-здрава. Каролин твърди, че всеки може да вземе решение за промяна и след 50 години не е късно да обърне внимание на хранителните си навици.

 

Коментари

3
  30 юни 2022 | 01:56 отговор
 

А пластиките,защо ги премълчахте?!

 
2 Не ми
  29 юни 2022 | 07:00 отговор
 

се вярва да е чак на 72,но щом казвате... Само без захар не става. Вижда се, че се движи много и освен това има добър ген. Просто късмет.

 
1 зад
  28 юни 2022 | 15:33 отговор
 

зад всяка успешна жена седи един спонсор

 

Добави Коментар

Най-четени